The Elder Scrolls Online - Wymagania Sprzętowe

Witam, zastanawiam się nad kupnem TESO, ale również nad tym czy będę mógł korzystać w pełni z możliwości gry.

Jestem posiadaczem laptopa Lenovo IdeaPan p580

Procesor: Intel Core i3-2328M @ 2.20 GHZ

Ram: 8 GB

Karta Graficzna: Intel HD Graphics 3000 oraz NVIDIA GeForce GT630M

System: Windows 7

Pytanko do ekspertów.

Czy przy takiej konfiguracji dam rade pograć swobodnie w TESO, czy optymalizacja gry jest ciężka i lepiej sobie odpuścić?

Może ktoś zna jakąś możliwość przetestowania gry na Trialu bo żadnych prywatnych serwerów nie widzę jeszcze?

PS: Nie obchodzą mnie informacje o tym, że gra jest słaba i lepiej wcale nie kupować. Jeżeli pójdzie mi w miarę płynnie to kupię i sam się przekonam.

Dziękuję i pozdrawiam ;p

google nie boli. http://www.purepc.pl/rozrywka/the_elder_scrolls_online_minimalne_wymagania_sprzetowe

Ah, dziękuję Panie Auguście...

Nie pisałbym tematu gdyby wystarczyły mi suche informacje o wymaganiach gry. Pytam o rzeczywiste wymagania, o optymalizacje gry i obciążenie przy większej ilości graczy na ekranie.

Wildstar też teoretycznie wpasowuję się w wymagania, a w rzeczywistości tnie się jak dzieciaki emo w gimnazjach.

http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Asus-K73SV.55258.0.html

posiadam to i na wysokich można grać, powiem tak teso jest bardzo dobrze z optymalizowane

procek słabszy trochę ale grafa mocniejsza na moje powinno działać

szkoda że nie dają choć 1 dniowego triala byś zobaczył czy działa :D

W sumie, za taką cenę mogę spróbować, nawet jak nie będzie dobrze działać.

http://www.keye.pl/games/product/id/18082

To jest rzeczywista cena, czy keye lecą w kulki?

rzeczywista, ostatnio widziałem nawet promocję za 55 ale już się skończyła;

co do wymagań nie wiem jak to będzie u ciebie wyglądać ale już podczas bety ESO był dobrze zoptymalizowany i miał niskie wymagania, raidów tu też nie ma więc nie powinno być spadków fps w przeciwieństwie do wildstara który wymaga o wiele lepszego kompa

Okej, jestem szczęśliwym posiadaczem TESO przez kolejne 30 dni. Gra się ściąga, zobaczmy co będzie w środku.

PS: A tak żeby nie szukać dalej, znacie jakieś drużyny, gildie z którymi można się pobawić? ;p

Zastanawiasz się nad kupnem TESO?
Nie zastanawiaj się! Kup już teraz Piękne róże za 160zł, spuść je w kiblu i powtarzaj czynnośc z tym, że co miesiąc kupuj już bukiety po 50zł.

Oczywiście również spuszczaj je w kiblu. Wyjdzie bardziej efektowanie niż granie w tego crapa.
Z taką optymalizacją nawet nie patrz na wymagania sprzętowe ponieważ nigdy nie wiesz co może odwalić gierce.

#Szczęśliwy posiadacz TESO

Brzmi jak szczęśliwy posiadacz beczki z piwem, która jest pusta.

Witam, zastanawiam się nad kupnem TESO, ale również nad tym czy będę mógł korzystać w pełni z możliwości gry.

Jestem posiadaczem laptopa Lenovo IdeaPan p580

Procesor: Intel Core i3-2328M @ 2.20 GHZ

Ram: 8 GB

Karta Graficzna: Intel HD Graphics 3000 oraz NVIDIA GeForce GT630M

System: Windows 7

Pytanko do ekspertów.

Czy przy takiej konfiguracji dam rade pograć swobodnie w TESO, czy optymalizacja gry jest ciężka i lepiej sobie odpuścić?

Może ktoś zna jakąś możliwość przetestowania gry na Trialu bo żadnych prywatnych serwerów nie widzę jeszcze?

PS: Nie obchodzą mnie informacje o tym, że gra jest słaba i lepiej wcale nie kupować. Jeżeli pójdzie mi w miarę płynnie to kupię i sam się przekonam.

Dziękuję i pozdrawiam ;p