The Elder Scrolls Online - Zakup

Planuje zakupic owa gre. Moje pytanie brzmi : Gdzie zakupie ją najtaniej? Szukam i szukam i drogo jak cholera. Zaluje ze nie kupilem gdy kosztowala 30zl+...

Będzie kiepsko teraz kupić w sensownej cenie. Baluu przez swój dzisiejszy stream spowodował, że wszystkie klucze do 70zł z allegro zniknęły bo wykupili je :)

Zauwazylem wlasnie. Jestem w czarnej dupce... TESO jedna gra z niewielu co nie zdazylem przetestowac. Wszedzie brak Towaru.

http://www.kinguin.net/category/5371/the-elder-scrolls-online-30-days/

Drożej ale jest

Planuje zakupic owa gre. Moje pytanie brzmi : Gdzie zakupie ją najtaniej? Szukam i szukam i drogo jak cholera. Zaluje ze nie kupilem gdy kosztowala 30zl+...

I bardzo dobrze. Ja właśnie wtedy kupiłem TESO bo stwierdziłem, że jest to cena jak najbardziej odpowiednia. Kupując grę liczyłem się z tym, że pogram tylko miesiąc - ale mnie wciągnęła.

Na przyszłość zapamiętaj: Chytry dwa razy traci. Nie chciałeś zapłacić marnych 35 złotych to płać teraz 90 zł.

Up. To bylo uszczypliwe :) Masz fart ze to hydepark bo bym Cie zglosil za spam :)

Ok szukam na stronach englo jezycznych.

Jeszcze wczoraj na allegrowych profilu keye.pl bylo po 60 pln. Ja zakupilem jak bylo za 35 pln i tak juz chyba cztery miechy gram :)

Up. To bylo uszczypliwe Masz fart ze to hydepark bo bym Cie zglosil za spam Ok szukam na stronach englo jezycznych.

Wiesz chociaż co to jest spam? Bo uszczypliwe komentarze jeśli są na temat nie są spamem. Mógłbyś co najwyżej pożalić się moderatorowi, że jest Ci smutno bo Ci dogryzłem. W tym temacie piszemy na temat TESO a mój cały komentarz jego dotyczył. Jeśli chodzi o TESO to radzę kupić za te 90 zł bo z dnia na dzień cena rośnie.

I bardzo dobrze. Ja właśnie wtedy kupiłem TESO bo stwierdziłem, że jest to cena jak najbardziej odpowiednia. Kupując grę liczyłem się z tym, że pogram tylko miesiąc - ale mnie wciągnęła.Na przyszłość zapamiętaj: Chytry dwa razy traci. Nie chciałeś zapłacić marnych 35 złotych to płać teraz 90 zł.

Bawimy się w powiedzonka? No to ode mnie "Głupi to ma zawsze szczęście".

A poważnie to ze sposobu w jaki to napisałeś to wnioskuje, że kilkakrotnie się zawiodłeś na zakupie i teraz skoro Ci wyszło to chcesz się pochwalić jaki to byłeś cwany, że teraz się udało >.>

P.S. Sam trochę żałuje, jeśli tak to można nazwać, że wcześniej nie kupiłem, ale teraz pewnie w ogóle nie kupię więc nic nie stracę :D

Typowe single z tego teso, tak żałuje tych 40 zl, że masakra/ Fabryka kluczy polecam !

Bawimy się w powiedzonka? No to ode mnie "Głupi to ma zawsze szczęście".A poważnie to ze sposobu w jaki to napisałeś to wnioskuje, że kilkakrotnie się zawiodłeś na zakupie i teraz skoro Ci wyszło to chcesz się pochwalić jaki to byłeś cwany, że teraz się udało >.>P.S. Sam trochę żałuje, jeśli tak to można nazwać, że wcześniej nie kupiłem, ale teraz pewnie w ogóle nie kupię więc nic nie stracę

Wiesz... wydałem już tyle kasy na gry, że gdybyś poznał kwotę nazwałbyś mnie człowiekiem chorym na głowę :) Nie żałuję żadnej złotówki, którą wydałem. TESO zakupiłem już za 180 złotych jednak "oddałem" koledze po kilku miesiącach. Potem po prostu kupiłem wersję za 35 złotych. Nie muszę mieć szczęścia do zakupu, ponieważ stać mnie na każdą cenę gry. I nie żałuję na gry:)

Zboczyłes z kursu marynarzu :) Odpłyń w siną dal prosze.

Poczekam jeszcze troszku moze bedzie dostawa kluczy na fabryce.

Simeonus nie miał szczęścia tylko nie żal mu było wydać te 35 zł na gre.

Jakies nowosci? Czy ceny te same? Nadal widze brak towaru...

https://www.g2a.com/the-elder-scrolls-online-key-global.html

Tutaj za 108zł:/ Taniej chyba nie bedzie, a bynajmniej ponizej 100zł raczej sie nie kupi

@up To jest bez vatu, dolicz 23% do tego.

Kto narzuca takie ceny? Te sklepy czy Betesda?

Tak się zarabia na ludziach.

Fabryka kluczy napisała mi na PW, że czekają na dostawę kluczy od dystrybutora. Jak zapytałem kiedy mniej więcej, to dostałem odpowiedź że zapewne po weekendzie.

Ale juz na bierzacych cenach a nie po 69,99 :(