The Elder Scrolls Online

Doprawdy, minęło już tyle godzin od ogłoszenia tego tytułu i jeszcze nikt nie pokwapił się do stworzenia tematu? Ludzie, zaczynam w was wątpić. Przecież to równie ważne wydarzenie w świecie gier co Valve ogłaszające Half-Life 3! Szczególnie, że w tym wypadku jest mnóstwo kontrowersji.

Zatem serdecznie zapraszam do wzajmnej nienawiści (oczywiście ubranej w kulturalne słowa!).

Ta gra bardziej nadaje sie na MMO, niz na singla, bo to drugie moim skromnym zdaniem slabo tworcom wychodzi. Tak wiec, mimo mojej niecheci do TES, czekam na wersje online.

Czekam, ale kilka rozwiązań mi się nie podoba, np. podział frakcji, brak (?) dynamicznej walki, ale zobaczymy.

Z tą walką to poczekajmy na jakieś gameplay'e. ;)

Czekam, ale kilka rozwiązań mi się nie podoba, np. podział frakcji, brak (?) dynamicznej walki, ale zobaczymy.

Nie wiesz jaki będzie system walki. Jeden przetłumaczył, ale wszyscy profesorowie zrzynają. Podział frakcji? Moim zdaniem 3 frakcje, to lepiej niż 2. Zawsze można się zmówić, jeśli ta trzecia będzie miała zbyt dużą przewagę.

Bethesda zawsze kulała z animacjami, o to się boję.

Nie wiesz jaki będzie system walki. Jeden przetłumaczył, ale wszyscy profesorowie zrzynają. Podział frakcji? Moim zdaniem 3 frakcje, to lepiej niż 2. Zawsze można się zmówić, jeśli ta trzecia będzie miała zbyt dużą przewagę.

Chodzi o to, kto jest w tej frakcji. Dunmerowie z Nordami? Khajiit z Altmerem?

"Gracze tworzą trzy frakcje: Pakt Ebonheart (Dunmerzy, Nordowie i Argonianie), Aldmerskie Dominium (Altmerzy, Bosmerzy i Khajiity) oraz Przymierze Daggerfall (Bretoni, Orkowie i Redgardzi). Każda zajmuje część Tamriel i choć rasy w ich obrębie nie pałają zawsze wzajemną miłością, utrzymują sojusz z wyższej konieczności."

No to ma już jakiś sens. Żeby tylko ich nienawiść była widoczna podczas gry.

Ja się nigdy nie podniecam przed premierą ,ale mam nadzieję ,że będzie to coś w miarę interesującego. Okaże się z czasem :)

Oby nie było jak w Metinie :), w TES nie grałem żadne, ale myśle, że po ujrzeniu wiadomości o wersji online zaraz polece do sklepu po singla.

Oby nie było jak w Metinie , w TES nie grałem żadne, ale myśle, że po ujrzeniu wiadomości o wersji online zaraz polece do sklepu po singla.

Miałeś na myśli odwiedzenie torrentów. :P

A co do samej gry, czekam na wiadomości dotyczące walki, i mam tutaj na myśli full non-target.

Miałem na myśli allegro czy coś. Jestem zwolennikiem, pudełka i płytki w środku :) Wybaczcie za offtop.

Miałeś na myśli odwiedzenie torrentów. A co do samej gry, czekam na wiadomości dotyczące walki, i mam tutaj na myśli full non-target.

W takim razie się zawiedziesz. Podejrzewam, że będzie tak samo jak w SWTOR.

Też czuję się zawiedziony :( Myślałem, że będzie B2P, a tu wcisną nam F2P, za którego będzie trzeba więcej płacić niż za P2P by być kimś w grze.

Ja najbardziej obawiam się tego, że nie będzie to TES, tylko marna questówka na miarę dzisiejszego rynku w świecie TES'a, ale z taką ilością informacji danych nam przez twórców, nie ma co wyrokować, więc poczekamy, zobaczymy.

Doprawdy, minęło już tyle godzin od ogłoszenia tego tytułu i jeszcze nikt nie pokwapił się do stworzenia tematu? Ludzie, zaczynam w was wątpić. Przecież to równie ważne wydarzenie w świecie gier co Valve ogłaszające Half-Life 3! Szczególnie, że w tym wypadku jest mnóstwo kontrowersji.

Zatem serdecznie zapraszam do wzajmnej nienawiści (oczywiście ubranej w kulturalne słowa!).