The Elder Scrolls Online

Witam!

Dopiero co dostałem ciepły egzemplarz w/w gry.

Mam dwa kody:

-registration code

-explorer's pack code

Ten pierwszy daje mi 30 dni grania w cenie gry. Problem pojawia się gdy chcę go użyć: wpisuję i pojawia się następująca sytuacja:

PLEASE SELECT YOUR SUBSCRIPTION PLAN OR PREPAID GAME TIME CODE BELOW

i tak dalej, jak w przypadku abonamentu WoW'a i tym podobnych. Ja chcę natomiast zużyć te 30 dni, które mam w grze, przy czym nie wiem jak to zrobić. Jakieś pomysły?

Zgodnie z informacjami ze strony http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/67461/bank-account-being-charged

Należy wybrać plan subskrypcji, aby móc skorzystać z darmowego czasu gry. Pana konto zostanie obciążone, ale pierwsza transakcja jest transakcją autoryzacyjną, a wpłata zostaje zwrócona. Po tej "testowej" transakcji może Pan przez 30 dni korzystać z gry zanim Pana konto zostanie obiązone za kolejny okres. Z subskrypcji mozna zrezygnować w dowolnej chwili.

A jeżeli nie mam karty kredytowej Visa/MasterCard/Ame... itd?

Ogólnie to Narcyzoju ma rację, ale jeśli nie masz karty kredytowej to pozostaje ci paysafecard. Kupujesz za 50 zł w kiosku albo np. na allegro, wpisujesz kod i masz wtedy 30dni grania z karty i 30 dni które masz z grą. Tak to wygląda.

Dzięki za odpowiedzi, dałem lubię to za pomoc.

Temat do zamknięcia moi drodzy.

PS. Jeśli mogę wyrazić moje zdanie - to to debilizm co zaprezentowała Bethesda/Zenimax

Witam!

Dopiero co dostałem ciepły egzemplarz w/w gry.

Mam dwa kody:

-registration code

-explorer's pack code

Ten pierwszy daje mi 30 dni grania w cenie gry. Problem pojawia się gdy chcę go użyć: wpisuję i pojawia się następująca sytuacja:

PLEASE SELECT YOUR SUBSCRIPTION PLAN OR PREPAID GAME TIME CODE BELOW

i tak dalej, jak w przypadku abonamentu WoW'a i tym podobnych. Ja chcę natomiast zużyć te 30 dni, które mam w grze, przy czym nie wiem jak to zrobić. Jakieś pomysły?