Siemka, zakupiłem sobie TESO, i szukam kogoś kto pomoże mi wdrążyć się do gry. Gram po stronie Daggerfall Covenant. Najlepiej kogoś z Ts 3, wiadomo lepiej się rozmawia niż piszę ;).
Pomożecie?
Siemka, zakupiłem sobie TESO, i szukam kogoś kto pomoże mi wdrążyć się do gry. Gram po stronie Daggerfall Covenant. Najlepiej kogoś z Ts 3, wiadomo lepiej się rozmawia niż piszę ;).
Pomożecie?
Podłączę się :>
Jakaś gildia z Ebonheart Pact przyjmie świeżą krew? Niestety jednym z moich "minusów" jest to, że na TS'a wchodzę rzadko, bo rzadko mogę. Wiadomo, raidy czy jakieś dungeony - TS obowiązkowy, ale bardziej pasuje mi rozmowa na chacie w jakiejś karczmie podczas przerwy niż ciągłe siedzenie na TS'ie
Pisz do mnie, nawet teraz (w grze) @reaxtic
Zapraszam do gildi Wolna Kompania
Zapraszam do gildii Szara Straż po stronie Daggerfall Covenant:
- świetna atmosfera na TS,
- pomocni ludzie, zawsze znajdzie się jakieś miejsce na dungeona dla początkującego, jak masz pytania to starają się pomóc i wytłumaczyć "co i jak"
- sporo osób aktywnych od rana do późnej nocy (od kilku do ponad 20 osób online)
Zapraszam do znajomych @liamvevo, dalej jak coś to pokieruję do oficerów:)
Pomożecie?