The Elder Scrolls Online

Witam,

z racji, że TESO wygląda na grę ciekawą i prężnie rozwijającą się postanowiłem dać jej szansę. Niestety, nie mam w nią z kim grać, dlatego też szukam ludzi chętnych do wspólnej rozgrywki. Doświadczenie nie ma żadnego znaczenia. Zależałoby mi na komunikacji głosowej. Grywam głównie wieczorami. Wersja gry na PC, Europa.

Chętnych proszę o pisanie w tym temacie lub na PW. :D

w teso wkladasz kase jak w auto :D

Witam, jestem chętny na grę :) Dodaj nick Tarcza ;)

Co do komunikacji dogadamy się na PW :) Proponuję TSa ;)

Ale od czystego zera? Nowa postac? Mam akurat zainstalowane :) Proponuje Discorda jako komunikator. TS3 zbyt taki mało prywatny i przestarzały.

Chętnie zagram

Kolega wyżej zaproponował Discord i myślę, że może być to dobry pomysł. Przynajmniej na początek. Mój nick tam to Hantus#6392. Dodawajcie.

Kolega wyżej zaproponował Discord i myślę, że może być to dobry pomysł. Przynajmniej na początek. Mój nick tam to Hantus. Dodawajcie.

https://discord.gg/PC7mKBa - zapraszam :)

Napisz priv czy coś od której do której chcesz grać. Jak najbardziej jestem chętny :)

Jaka frakcja ?

Witam,

z racji, że TESO wygląda na grę ciekawą i prężnie rozwijającą się postanowiłem dać jej szansę. Niestety, nie mam w nią z kim grać, dlatego też szukam ludzi chętnych do wspólnej rozgrywki. Doświadczenie nie ma żadnego znaczenia. Zależałoby mi na komunikacji głosowej. Grywam głównie wieczorami. Wersja gry na PC, Europa.

Chętnych proszę o pisanie w tym temacie lub na PW. :D