The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition

Co myślicie o tej edycji specjalnej która pojawi się 28.10.2016r?

Jak dla mnie, wygląda to jak zmodowany graficznie Skyrim na maxa ;)

Moim zdaniem jeśli chodzi o edycję PC to nie wiele się zmieni, aby oszczędzi czas na modowanie grafiki ;)

Najbardziej zadowoleni będą gracze konsolowi bo raczej przede wszystkim pod nich właśnie jest robiona ta wersja.

Jeżeli będzie zoptymalizowana lepiej od modów i cena będzie odpowiednio przystępna to... Why not. Ale na pewno nie w dniu premiery, bo i po co. Mój skyrim i tak wygląda na tę chwilę lepiej od tego co jest pokazane na filmikach.

Na PC z modów można uzyskać lepszy efekt. I nie mam co narzekać, bo i tak dają za darmo ^_^

Słyszałem pogłoskę, że dla posiadaczy starej wersji wraz z dodatkami nowa odsłona ma być za free? Ktoś coś wie?

@byczsek

https://twitter.com/BethesdaStudios/status/742194847101095936

Mam Legendary Edition, ale już raczej nie wrócę do Skyrima...

Jak dla mnie, wygląda to jak zmodowany graficznie Skyrim na maxa 

Bo tak będzie, poza tym uważam, że w ten sposób twórcy chcą "jeszcze trochę" wydębić kasy od ludzi zamiast skupić się na opracowaniu nowego Skyrima czy innej gry, która nie była by tak przytłaczająca wielkością i pustością w grze.

Próba sprzedania tego samego po raz 2. Jedynie co oferuje ta edycja to EBN słabej jakości i poprawione tekstury, i może kilka kosmetycznych bajerów, jakie PC-towi gracze mają już od dawna.

Jak dla mnie, wygląda to jak zmodowany graficznie Skyrim na maxa ;)

Moim zdaniem jeśli chodzi o edycję PC to nie wiele się zmieni, aby oszczędzi czas na modowanie grafiki ;)

Najbardziej zadowoleni będą gracze konsolowi bo raczej przede wszystkim pod nich właśnie jest robiona ta wersja.