The Elder Scrolls V Skyrim

Witam , otóż mam wielka ochotę zagrać w ten tytuł jednak w chwili obecnej nie stać mnie na niego, właśnie dlatego postanowiłem zaryzykować(wiem że jest to brane przez wiele osób za forme piractwa) , a wiec przechodzę do sedna otóz czy jest ktoś kto mieszka na terenie Żor i miał by właśnie tą grę aby pożyczyć , ja z swej strony mogę również zaoferować kilka tytułów, jeśli takowa osoba by się znalazła proszę o kontakt w formie PW , proszę też o nie hejtowanie mnie gdyż , naprawdę chciał bym zagrać w tytuł ten a nie mam zamiaru wspierać Torrenów.Pozdrawiam ;)

Co masz na myśli wspieranie torrentów? Nie rozumiem, toż to pożyczanie na większą skale.

a ktos broni ci sciagnac gre bo nie czaje ?? po co mas zja kupowac...sciagnij i graj , patologia co na tym swiecie sie dzieje , ze pytaja o pozwolenie na sciaganie.

399088_361084117267967_1599272498_n.jpg

warn_ico.png
Za obraze i wulgaryzm. - Dzz'

1.Nikt by ci nie pożyczył skyrima, ponieważ by w niego zagrać na oryginale potrzeba steama, a nie sądzę byś znalazł tu dobrodusznych userów co by ci pożyczyli steama.

2.Zawsze możesz pobrać grę z torrentów, przetestować ją, i oczywiście później kupić oryginał jeżeli uznasz że gra jest warta wydania kilku zł.

Ściągnąć zawsze można, ja tak zrobiłem lecz nie ze względów finansowych tylko raczej wymagań gry, nie chciałem wydawać kasy na gre którą mój piecyk nie uciągnie, wiec pobrałem ->cieło się -> dowidzenia :D

Witam , otóż mam wielka ochotę zagrać w ten tytuł jednak w chwili obecnej nie stać mnie na niego, właśnie dlatego postanowiłem zaryzykować(wiem że jest to brane przez wiele osób za forme piractwa) , a wiec przechodzę do sedna otóz czy jest ktoś kto mieszka na terenie Żor i miał by właśnie tą grę aby pożyczyć , ja z swej strony mogę również zaoferować kilka tytułów, jeśli takowa osoba by się znalazła proszę o kontakt w formie PW , proszę też o nie hejtowanie mnie gdyż , naprawdę chciał bym zagrać w tytuł ten a nie mam zamiaru wspierać Torrenów.Pozdrawiam ;)