THE ESO problem z Add on

Witam. Kupiłem standardową wersję ESO z strony wydawcy. Po zainstalowaniu chciałem dograć spolszczenie i kilka innych dodatków jak mini mapę. Niestety mimo postępowania wg opisów i instrukcji. Nie działają dodatki. O ile po zalogowaniu do launchera w zakładce addon istnieją mody mapy i ESOpl. To po wybraniu postaci w Addon są one na czerwono z dopiskiem missing. Nie ma też w setting opcji ustawień dla addon. Próbowałem pojedynczo wgrywać je że może się gryzą ze sobą lecz nie zmienia to nic.

Hej,
Po 1 - Polecam instalować mody przez Miniona, jest prościej i przyjemniej.
Co do dopisków “missing”, prawdopodobnie brakuje Ci bibliotek (Każdy Addon ma wypisane biblioteki które trzeba dograć, jeśli ich wymaga).
W zakładce “Addons” w ESO tam gdzie masz te missingi, powinieneś mieć wypisane nazwy plików których CI brakuje, poprzez miniona to są 2 kliknięcia.
Przykładowo Addon “Votan’s Minimap” do działania wymaga dodatkowo biblioteki “LibAsync” oraz “LibHarvensAddonSettings”.
Biblioteki mają zawsze przed nazwą “Lib”

Pozdrawiam,

Spolszczenie lubi powodować problemy z działaniem addonow, polecam wyłączyć przed instalowaniem

Problem w tym że spolszczenie jako pierwsze instalowane było. I nie działa mimo że podczas rozpakowywanie wszystko posiada co potrzeba. Owszem np do destinations są Liby potrzebne. Nie przeczytałem wcześniej… a użyłem właśnie zminions do pobierania. Będę zaraz próbował… dzięki za pomoc

Pomogło dziękuję. I pl działa

1lajk