The fellowship of the Dofus

@Impacto Tak, bo kamasy można kupić na allegro za 6 zł, a tydzień abonamentu kosztuje 350 tysięcy.

@Bogurodzica Mi wszystko wyszło O.o, z 2 tyg temu wbiłem 100 i teraz czekam do końca sesji by móc spokojnie dobić do royal masto setu.

Istniejemy juz dłuzszy okres czasu i jest nas coraz wiecej. :D

Gracie jeszcze? Do kogo mam napisać? Puty co jesteś offline w grze.

Powiesz mi może w jaki sposob mam rozdawać staty cra? W jakie spelle ładować?

Nick Latajacykotlet

Sadida

Dodajcie mnie do znajomych jak cos to pogramy

Samotne podróże mogą być nie lada kłopotem nawet dla najbardziej zaprawionych w boju wojowników. Potwory, pełne niebezpieczeństw krainy, niezbadane lądy, obcy ludzie czyhający na nasz majątek. Oczywiście, są tacy którzy mimo świadomości zagrożenia jakie niesie ze sobą wędrówka na własną rękę, maszerują w pojedynkę na przód, jednakże zazwyczaj nie wychodzą na tym najlepiej, oczywiście jeśli przeżyją.

Doświadczeni wojownicy w pełni zdają sobie sprawę, że samotna podróż nie ma racji bytu, a największą efektywność osiąga się dzięki kooperacji i wzajemnemu zrozumieniu ze swą drużyną. Różne pobudki, motywy, ale wspólny cel: zajść jak najdalej i bawić się jak najlepiej.

Nie wymagam żadnego doświadczenia, w naszym zespole znajdują się zupełnie świeży gracze, a także starzy wyjadacze z kilkuletnim doświadczeniem .

Nasza gildia stawia przede wszystkim na wyśmienitą zabawę,

każdy gracz, gustujący zarówno w PvE, jak i PvP, znajdzie tutaj coś dla siebie.

Z dnia na dzień stajemy się coraz potężniejsi i jest nas coraz więcej.

.

Zapraszam wszystkich chętnych. Kontakt poprzez pw lub gg (:

Lub w grze pisząc do:

Boguro-dzica

Mysliwy

Serwer:Rushu

Sig_Wakfu_Iop_by_Keysho.png