The fellowship of the Dofus

Samotne podróże mogą być nie lada kłopotem nawet dla najbardziej zaprawionych w boju wojowników. Potwory, pełne niebezpieczeństw krainy, niezbadane lądy, obcy ludzie czyhający na nasz majątek. Oczywiście, są tacy którzy mimo świadomości zagrożenia jakie niesie ze sobą wędrówka na własną rękę, maszerują w pojedynkę na przód, jednakże zazwyczaj nie wychodzą na tym najlepiej, oczywiście jeśli przeżyją.

Doświadczeni wojownicy w pełni zdają sobie sprawę, że samotna podróż nie ma racji bytu, a największą efektywność osiąga się dzięki kooperacji i wzajemnemu zrozumieniu ze swą drużyną. Różne pobudki, motywy, ale wspólny cel: zajść jak najdalej i bawić się jak najlepiej.

Nie wymagam żadnego doświadczenia, w naszym zespole znajdują się zupełnie świeży gracze, a także starzy wyjadacze z kilkuletnim doświadczeniem .

Nasza gildia stawia przede wszystkim na wyśmienitą zabawę,

każdy gracz, gustujący zarówno w PvE, jak i PvP, znajdzie tutaj coś dla siebie.

Z dnia na dzień stajemy się coraz potężniejsi i jest nas coraz więcej.

.

Zapraszam wszystkich chętnych. Kontakt poprzez pw lub gg (:

Lub w grze pisząc do:

Boguro-dzica

Mysliwy

Serwer:Rushu

Sig_Wakfu_Iop_by_Keysho.png

Na prośbę autora temat został wyczyszczony. Proszę nie robić Offtopu.

Wczoraj dołączyłem do gildii, jest na razie nas mało, jednak założyciel pomocny, a gracze chętni do rozmowy : ).

Zacznę grać dziś, grałem już kiedyś, dobiłem 30 poziom, i jakoś płacić się musiało za dodatkowy content. Teraz kupie subskrypcje w grze.

Ktoś się orientuje kim najlepiej zacząć żeby fajnie mi sie grało solo? ;D

Zacznę grać dziś, grałem już kiedyś, dobiłem 30 poziom, i jakoś płacić się musiało za dodatkowy content. Teraz kupie subskrypcje w grze.Ktoś się orientuje kim najlepiej zacząć żeby fajnie mi sie grało solo? ;D

Na początek: Feca, Sadida, lub Cra.

Możesz też strzelić jakąś profesje, żeby zarobić in-gamowo na subskrypcje. (:

Coś to pisz w grze, lub na gadulcu, z pewnością Ci pomożemy.

You have my sword!

Dobrze prosperująca, mała gildia z miłymi, pomocnymi ludźmi ^ ^ Dla graczy początkujących jak i dla zaawansowanych~

Chętnie dojdę ^^ Kiedyś grałem ale przestałem bo samemu to nie gra :) Macie jakieś buildy;/poradniki dla klas?

Złap mnie na gadu/skype/w grze.

Zastanowimy się i na pewno coś Ci się spodoba.

Ja osobiście będę do dyspozycji o 20;30-21;00.

ok napisalem

Okej, gildia liczy 11 członków ;). Z levelami jest różnie, jak i doświadczeniem. Ja z Bogurodzicem, staramy się być jak najczęściej i pomagać innym. Piszcie do mnie ( Anezji-Smak ) lub Boguro-dzica, bądź Mysliwy.

siemanko chętnie bym pograł lecz czy macie ts3 to raz i dwa czy ciekawa to gra? szybko ją ogarne jeśli mnie wciągnie ;]

Zakładam postać, chętnie z wami pogram.

Igross, mamy TS'a. Co do gry, jak lubisz walki taktyczne, gdzie możesz wygrać mając słabsze eq, albo grę w której gospodarka kierują najbogatsi na serwerze, a nie założyciele to właśnie gra dla Ciebie :).

Jak coś to piszcie, podam wam namiary na wszystko. :D

Brniemy do przodu,

coraz nas wiecej i coraz potezniej.

Zapraszam :D

Jak jest z tą grą, bez dotowania dużo się traci? bo nie wiem czy jest sens zaczynać.

Bez p2p nie ma sensu grać, bo to jest zwykły trial pokazujący tylko ułamek świata i moźliwości.

A to znawca. któremu nie wyszło. Jeśli już coś piszesz, to napisz to porządnie.

Zgadzam się, gra na dłuższą metę bez subskrypcji nie ma sensu.

Mozna dobic ten 60 lvl i wtedy ją kupić, za walutę in-gamową, którą w tym czasie spokojnie nazbierasz.

Jeśli chcialbys ja nabyc za realne pieniadze - 1-2zł tydzień.

Tak tanio? ; o

Pobieram, ale nigdy jeszcze w dofusa nie grałem, więc jeśli mi się spodoba, chętnie dołączę.