The Humble Warner Bros Bundle

humblebundle630edit.jpg

Pojawił się nowy ciekawy bundel:

za minimum 1$ otrzymamy:

- Batman: Arkham Asylum GOTYE

- F.E.A.R 2: Project Origin

- F.E.A.R. 3

- Lord of the Rings: War in the North

powyżej średniej (aktualnie 21.12$):

- Batman: Arkham City GOTYE

- Scribblenauts Unlimited

Bundle będzie aktywny przez najbliższe 2 tygodnie. Wszystkie gry tylko w wersji steamowej (brak DRM-free).

Gry przypisuje się teraz do konta Steam.

http://humblebundle.com/

Ta średnia mnie odstraszyła, na szczęście spadła do granic normalności i mam pakiecik dobrych gier za 5$ :)

Teraz tylko czekać co dadzą na weekly.

To przy okazji tutaj zapytam, czy jeśli ktoś kupił cały pakiet, a nie chce Scribblenauts Unlimited to ja bym odkupił, bo resztę damnn it już mam.

Chyba dobrze trafiłem bo dałem 3,02 $ za BTA

To przy okazji tutaj zapytam, czy jeśli ktoś kupił cały pakiet, a nie chce Scribblenauts Unlimited to ja bym odkupił, bo resztę damnn it już mam.

Z tego co mi się zdaje to od niedawna Humble Bundle nie daje już gift keyów, tylko aktywuje bezpośrednio gry na twoim steamie, więc nie odkupisz raczej.

Tak, ale w tym można ponoć wysłać komuś klucz, choć to wygląda teraz inaczej.

Nie całkiem klucz, kiedy rejestrujesz grę jesteś proszony o zalogowanie przez Steama i dopiero wtedy gry które aktywujesz trafiają na twoje konto.

Jeśli nie ma restrykcji co do ilości kont użytych na danym gifcie to wydaje mi się, że wystarczy żeby ktoś podesłał maila z linkiem i osoba która go dostaje w ten sam sposób aktywuje daną grę.

Ale spójrzmy prawdzie w oczy, Scribblenauts to bardzo dobra gra i wątpię żeby ktoś chciał ją oddać/sprzedać kiedy ma ją za tak niską cenę z kilkoma innymi równie dobrymi tytułami.

Dzięki serdeczne za info. Z pewnością się przyda ;)

Jak oceniacie Lord of the Rings: War in the North?

Tylko ta gra mnie interesuje. Zapewnia dobrą rozrywkę i mało błędów? Jak jest z fabułą?

Jak oceniacie Lord of the Rings: War in the North? Tylko ta gra mnie interesuje. Zapewnia dobrą rozrywkę i mało błędów? Jak jest z fabułą?

Zakupiłem LOTR'a wraz ze wszystkimi grami, powiem szczerze, że jeszcze nie grałem w to mam zamiar dopiero po otrzymaniu nowego komputera dosiąść tej gry. Miałem już styczność z tą grą na moim starym dawnym Laptopie mimo iż grafika była słaba to i tak całkiem przyjemna fabuła jak i multi gdzie można pograć w 3 osoby.

humblebundle630edit.jpg

Pojawił się nowy ciekawy bundel:

za minimum 1$ otrzymamy:

- Batman: Arkham Asylum GOTYE

- F.E.A.R 2: Project Origin

- F.E.A.R. 3

- Lord of the Rings: War in the North

powyżej średniej (aktualnie 21.12$):

- Batman: Arkham City GOTYE

- Scribblenauts Unlimited

Bundle będzie aktywny przez najbliższe 2 tygodnie. Wszystkie gry tylko w wersji steamowej (brak DRM-free).

Gry przypisuje się teraz do konta Steam.

http://humblebundle.com/