The Hunter

The Hunter jest darmowa gra sieciowa, ktora skupia nas na lowiectwie... stajemy sie mysliwymi i polujemy na zwierzyne. ROwnie dobrze mozemy wchodzic na servery i umawiac sie na grupowe lowy... jak i wchodzic na tereny lowieckie innych graczy. Mozna tez sie komunikowac... Ogolnie gra jest bardzo pomyslowa i czyms swiezym w swiecie FPSow sieciowych. Defakto nie strzelamy tu do ludzi ALE dostajemy darmowy produkt ktory naprawde powala swietna grafika i fizyka zachowan broni. Przyznam ze sam symulator jest dosc realna gra... A widoki przy dobrej konfiguracji sprzetowej jest naprawde bardzo przyjemy

Zapraszam do sciagania i komentowania gry

Strona z rejestracja i klietem: http://www.thehunter.com/pub/index.php

Pozdro :)

Hmm czyli to coś jak deer huner? Zobacze, jak będzie dobre to może i kumpla namówie :P

Pobieram :P Opis idzie na główną stronę?

Bym zagral, ale:

Darmowa wersja ma tylko 1 bron, mozna polowac tylko na 1 rodzaj zwierzyny i mozna sie poruszac po ograniczonym terenie. Poczekam, az bedzie w 100% free:)

A co na zające Ciebie ciągnie ^^?

A co na zające Ciebie ciągnie ^^?

mnie tak :P

już 37% pobranego

To raczej nie jest gra dla mnie, nie lubię bardzo mało dynamicznych produktów, ale wygląda nawet całkiem zachęcająco, więc ściągnąłem, ale i tak gra mi się nie spodobała.

To raczej nie jest gra dla mnie, nie lubię bardzo mało dynamicznych produktów, ale wygląda nawet całkiem zachęcająco, więc ściągnąłem, ale i tak gra mi się nie spodobała.

bo to gra o polowaniu? :P

Ta gra to też nie dla mnie. Polowanie to nie moja dziedzina z gier. :D

POLOWANIE NA ŁOSIE ! :lol:

The Hunter to idealne połączenie strategii, taktyki, FPS-a.

Wymagania gry: średni komp, po pierwsze dużo cierpliwości, po drugie dużo cierpliwości, po trzecie dużo cierpliwości.

Gra jest na maxa realna, sarny piją wodę, śpią na łąkach itd.. Czasami zanim znajdziesz sarnę potrwa 2h! Zapewniam nie będziesz się nudzić w tym czasie, bo las żyje, dosłownie! Gra jest darmowa! Jest zaliczana do MMO, bo możesz się komunikować z innymi graczami przez CHAT. Oczywiście istnieją nieobowiązkowe mikropłatności, które dają nowe bronie itd.. Grafika jest lepsza niż w Crysisie! Na serio, nie wierzysz? Obejrzyj screeny.

Chcesz zobaczyć screeny, filmy o grze, gameplaye, poradnik dla początkującego gracza przetłumaczony z oficjalnej strony, szukasz źródła newsów o tej grze? Zapraszam na Polski fansite poświęcony tej grze, tam dowiesz się wszystko o The Hunter.

http://thehunter.dbv.pl/news.php

Oczywiste jest to ze nie wszystkim sie gra spodoba... Ja wlasnie lubie bardziej taktyczne FPSy... dla tego kocham gry jak ArmA2 czy OFP2 :). A nie podchodza mi gry typu CS czy CA :) REALIZM... to jest to :)

No cóż zawsze można strzelić koledze z wiatrówki w d***.

odświerzam topic

Ok, dzisiaj znowu zagrałem i nareszcie upolowałem łosia lol :P

W sumie to moja 2 gra bo za 1 razem nie wiedziałem o co kaman.

A jak łosia zobaczyłem to nie wiedziałem czy to kamień czy co, taki "kamuflaż" miał :P

Czas zainwestowac w nowa maszyne :D

Tak, wszystko fajnie, ciekawie, nawet zacząłem pobierać gdy wtem... 99% a tu zonk, jakiś error (chyba: nie można odczytać pliku źródłowego) i tyle sobie pograłem.

The Hunter jest darmowa gra sieciowa, ktora skupia nas na lowiectwie... stajemy sie mysliwymi i polujemy na zwierzyne. ROwnie dobrze mozemy wchodzic na servery i umawiac sie na grupowe lowy... jak i wchodzic na tereny lowieckie innych graczy. Mozna tez sie komunikowac... Ogolnie gra jest bardzo pomyslowa i czyms swiezym w swiecie FPSow sieciowych. Defakto nie strzelamy tu do ludzi ALE dostajemy darmowy produkt ktory naprawde powala swietna grafika i fizyka zachowan broni. Przyznam ze sam symulator jest dosc realna gra... A widoki przy dobrej konfiguracji sprzetowej jest naprawde bardzo przyjemy

Zapraszam do sciagania i komentowania gry

Strona z rejestracja i klietem: http://www.thehunter.com/pub/index.php

Pozdro :)