The Incredible Adventures of Van Helsing

Witam

Planuje zakupic The Incredible Adventures of Van Helsing wraz z wszystkimi dodatkami ale nie wiem czy warto.

Warto czy nie Wartoo? Czy moze lepszym zakupem byłby Torchlight 2?

mod_ico.png
Temat przeniesiony do właściwego działu ~ blaumro

Nie ten dział.Ale jeśli chodzi o grę to jest bardzo ładna tekstury itd.Ponadto wciąga i jest rozbudowana dlatego serdecznie polecam {ale tylko jak masz dobrego kompa }

Grałem i przestałem tylko powiem :) Jakiś Van Helsing mnie nie porwał, a czekałem na niego :) Torchlight 2 mam iajk i D3 I DW2 i czasami sobie gram w to czy tamto :) A wracając do Vana to zawsze możesz wgrać "pirata" i zobaczysz czy Ci się opłaca kupić orginał :) Pamiętaj przed kupnem auta dobrze jest się nim przejechać :)

zgadzam się z przedmówcą :D

Ja wybrałbym Torchlighta 2, bo pykam w niego od czasu do czasu dla kompletnego relaksu ze znajomymi. Miła dla oka grafika, fajne animacje, a sam gameaply nie trudny aby gdzieś utknąć czy cokolwiek. Po prostu miodna, idealna do pogrania nie dłużej jak 30 min. i wrócenia do tego np. następnego dnia. Naprawdę zachwalam sobie ten tytuł i polecam go każdemu kto myśli o czymś dla spędzenia dobrze wieczoru po ciężkim dniu i wie czym było D2 :)

Van Helsing (mój avek), to lekka kopia d2 czyli typowy H&S z jakimś tam nowym motywem (łowcy demonów, tudzież wampirów) co w porównaniu do TL2, jest niby to czymś zupełnie innym , ale dalej stawiałbym na TL2.

W sumie tak jak kolega pisał wyżej, sam spróbuj pograć w obydwa tytuły (demka na steamie ?) ale jestem pewny, że lepiej Ci podejdzie Torchlight 2.

Pzdr.

Van Helsing nie porywa może rozgrywką, ale klimat to on ma przedni. Sprawdź i sam oceń.

Witam

Planuje zakupic The Incredible Adventures of Van Helsing wraz z wszystkimi dodatkami ale nie wiem czy warto.

Warto czy nie Wartoo? Czy moze lepszym zakupem byłby Torchlight 2?

mod_ico.png
Temat przeniesiony do właściwego działu ~ blaumro