Zalaczylem sb ta gra tak zeby sprawdzic czy fajna i wgl , dziala , nawet spoko wyglada lecz zalacza sie w wiekszej rozdzielczosci niz moj monitor (1680 / 1050 ) i zeby grac to musze co chwile przesowac myszka by zjechac na dol zobaczyc skile a za chwile do gory by zobaczyc ile mam jeszcze hp ...
The Lost Titans
Idź na pulpit > prawy przycisk myszki > rozdzielczość ekranu, i tam se pokombinuj.
Edit: sory, nie wiedziałem że to gra przegladarkowa, naciśnij f11, włącza to fullscreen
3 stycznia został otworzony nowy serwer, Nova (EU). www.tlt.gbegames.com (https://nova.tlt.gbegames.com/index.php)
Tłumów nie ma póki co, a sama gra jest jako tako przyjemna z powodu grafiki. Typowe H&S ale nastawione na mass pvp 3 frakcji, co może być ciekawe. Wczoraj jednak na battlegroundzie była tylko jedna frakcja, więc albo wszyscy koxali wyposażenie i lvl, albo jeszcze przyjdzie nam poczekać na rozkręcenie się serwera. Tak czy owak dla nudy można potłuc mobki i czasami zostawić bota na spocie.
Zapraszam i polecam, Ireneusz Krosny.
Zalaczylem sb ta gra tak zeby sprawdzic czy fajna i wgl , dziala , nawet spoko wyglada lecz zalacza sie w wiekszej rozdzielczosci niz moj monitor (1680 / 1050 ) i zeby grac to musze co chwile przesowac myszka by zjechac na dol zobaczyc skile a za chwile do gory by zobaczyc ile mam jeszcze hp ...