The mighty quest for epic loot - co powiecie?

Witam.

Zaciekawiła mnie ta gra ale jeszcze nie grałem.

Zauważyłem że na steamie jest więc sobie ją pobiorę ale chciałbym się od was dowiedzieć czy jest warto żeby ją pobrać ? Jak tam jest ? Ciekawy klimat ? Warto zagrać ?

Z góry dzięki. ;)

Gra warta sprawdzenia jeśli lubisz taką genre. Mnie osobiście odrzucił ten system zamków ale może Ci to przypadnie do gustu. Nie waży wiele, więc najlepiej samemu sprawdzić i się przekonać ;).

Jak narazie w grze wieje nuda

Narazie jest beta i jest trochę nudno.

Gra sama w sobie wydaje się dobra ale ta ciągłość może dobić grę.

Grałem zaraz na samym początku jak gra się pokazała na rynku i rzeczywiście gra nie miała czym zaciekawić.

Tym bardziej zagrywka wydawcy który chciał zarobić i dał dwie klasy za darmo, a jedną za którą trzeba było zapłacić.

Oczywiście nie mowie ze tak jest teraz bo może coś się zmieniło na lepsze.

Właśnie moje pytanie do grających teraz, jak wygląda teraz item shop, czy można w jakiś sposób zdobyć walutę za darmo do kupna w nim teraz?

Są aż 3 waluty ?

Dwie zdobywa się grze które są potrzebne do rozwoju zamku/postaci

3 jest płatna która daje ubiór i inne zbędne rzeczy

Dobra gra, śmieszna, przyjemna dla oka. Podobno coś kombinowali z IS żeby nie bolał tak jak bolał. Dodali też nową klasę i ogólnie będę grał.

Witam.

Zaciekawiła mnie ta gra ale jeszcze nie grałem.

Zauważyłem że na steamie jest więc sobie ją pobiorę ale chciałbym się od was dowiedzieć czy jest warto żeby ją pobrać ? Jak tam jest ? Ciekawy klimat ? Warto zagrać ?

Z góry dzięki. ;)