Witajcie!
Chciałbym zadać pytania dotyczące gry The Mighty Quest for Epic Loot.
1. P2W? Kiedyś się interesowałem tą grą i wiele opinii które widziałem dotyczyło tego, że bez wydawania realnych pieniędzy nic nie da się osiągnąć. Chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat.
2. Populacja – Jak w tym momencie wygląda sprawa z ilością graczy ONLINE.
3. Ewentualna ekipa – Czyli czy znaleźliby się chętni by pograć w The Mighty Quest
4. Jakie są odczucia osób które grają w The Mighty Quest? Warto czy szkoda czasu?
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu
The Mighty Quest for Epic Loot - Pytania
1. Jedni mowia ze jest inni że nie ja na gry nie wydaje ani centa i gra mi sie na end game bardzo przyjemnie, jezeli w tej grze wbijasz ten 30+ lvl to placacy maja latwiej ale juz po paru dniach ich doganiasz i praktycznie potem P2W jest takie czy kupiłeś mózg czy nie by dobrze rozbudować zamek.
2. dokładnie od 2 tygodni ludzi jest coraz wiecej plus powstał teraz hype na ten tytuł u YT tak jak było z heepy weels więc zapowiada się rywalizacja i to spora.
3. Właśnie pobieram znowu gierke lecz będe grac nowa postacia gdyż chce zdobywać zamki paru YT którzy bardzo się w ta gre wciagneli i warto poogladac nasze ataki na ich filmikach [ zwłaszcza pan hallack7 ]
4. Typowe HnS z nutka rywalizacji i strategicznym podejsciem do rozbudowy swojej bazy. Typowy zabijasz i złodziej czasu w jednym. Jako że to typowy HnS trzeba SPORO by coś osiągnąć ja takie gry kocham wiec mi pasuje ta gra zreszta jak grałem na CBT ludzi nie brakowało a teraz jest znacznie lepiej.
1.Jeśli chodzi o gemy(premium) na postacie itp. to możesz je wygrać w specjalnym regionie.
Inaczej mówiąc,kto szybciej pokona challenge castle i najlepiej wygrywa gemy(dotyczy top5-top10 chyba).
2.Zwiększa się
4.H'n's i sztuka planowania aby zamek był zbyt dobry na 1-2 klasy a słaby na pozostałe. :I
Witajcie!
Chciałbym zadać pytania dotyczące gry The Mighty Quest for Epic Loot.
1. P2W? Kiedyś się interesowałem tą grą i wiele opinii które widziałem dotyczyło tego, że bez wydawania realnych pieniędzy nic nie da się osiągnąć. Chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat.
2. Populacja – Jak w tym momencie wygląda sprawa z ilością graczy ONLINE.
3. Ewentualna ekipa – Czyli czy znaleźliby się chętni by pograć w The Mighty Quest
4. Jakie są odczucia osób które grają w The Mighty Quest? Warto czy szkoda czasu?
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu