Oto przed Wami (prawdopodobnie) najlepsza polska gra cMMORPG. Ponad 5 lat trwały prace nad – The Pride of Taern - by wreszcie dziś (9 grudnia 2010) nastąpiła oficjalna premiera gry, kończąca tym samym etap „Beta”. Zagrać może każdy, bez żadnych wyjątków.The Pride of Taern została stworzona prze ...
The Pride of Taern: Najlepsza POLSKA gra MMORPG?!
Zarejestrowałem się i bardzo mi się podoba. Walka niczym w Heroes'ach, fabuła niczym w Baldur's Gate. No i jest trochę Diablo
Z jednej strony fajnie, że gierka posiada warstwę fabularną, ale z drugiej strony, takie ciągłe łażenie tym powolnym ludzikiem w przeglądarkowej aplikacji by pchać akcję do przodu, jest trochę nużące.
Ogólnie, bardzo pozytywnie, mam nadzieję, że z czasem grę zaleje fala ludzi, a ona sama (jak i strona) rozwinie się na dobre.
Oto przed Wami (prawdopodobnie) najlepsza polska gra cMMORPG. Ponad 5 lat trwały prace nad – The Pride of Taern - by wreszcie dziś (9 grudnia 2010) nastąpiła oficjalna premiera gry, kończąca tym samym etap „Beta”. Zagrać może każdy, bez żadnych wyjątków.The Pride of Taern została stworzona prze ...