The Pride of Taern - pytania

Siema !

Mam kilka pytań odnośnie gry :P :

Czy gra w to trochę więcej ludzi czy pustki są ?

Co ta gra oferuje w rozgrywce?

Czy jest otwarte pvp?

Czy jest wymagająca ?

Czy są tam jakieś gildie lub coś w tym stylu ?

Jak wam się chce to możecie coś od siebie dorzucić na temat gry :P, coś co mnie zachęci lub zniechęci.

Z góry dzięki i pozdrawiam

1. Gra nadal pełno ludzi. Czy to w low-levelach czy high.

2. Gra oferuje inny system walki, ciekawą fabułę (w grze uczestniczyli parę osób jeszcze z CDP). Gra oczywiście jest po PL :)

3. Nope.

4. Na jednego na pewno tak. Jak się gra w pt nie powinieneś mieć problemów. Zależy też od etapu gry. Jak kiedyś grałem, to zatrzymałem się na pewnym etapie (przy wzgórzach goblinów), gdzie spamiłem na chacie, żeby ktoś mi pomógł :)

5. Tego niestety nie wiem :)

Dzięki dzięki :P, czekam na dalsze posty :)

w sumie czy w pt czy sam to i tak czerpie radoche z tego :P ale , ze by jak by co to by było z kim do tego pt wejsc :P

W grze są gildie, możliwe jest nawet budowanie siedziby (co przypomina trochę serię Heroes). W siedzibie oprócz budynków dodających surowce, są np. klatki w których "hoduje" się specjalne, bardzo silne pety.

a ci dalej z tymi postami -.-, dobra miej wiecej wiem co chcialem wiedziec, ale jak by ktos chcial cos od siebie to prosze bardzo :) przyda mi sie bo zamierzam zaczac grac dzisiaj tak konkret bardziej

Hehe :) spoko spoko, z chęcią z tobą zagram i może ktoś by chciał jeszcze pograć z nami hehe ;P.

Mam juz 8 poziom ! i młócę dalej :P łucznikiem. Gierka fajna jak narazie :)

misje bardzo mi się podobają, fajne teksty itd :P, miła odskocznia od tanków i gw2 :)

Ja jak narazie w skile nic nie daje :P, jak rano wstane i wejde do gry to sobie poszukam moze jakis bulidow na łucznika :), ze by nie zwalic postaci

A no dobranoc ;), licze, że rano jakieś pościki do pomocy mnie przywitają ;)

Siema !

Mam kilka pytań odnośnie gry :P :

Czy gra w to trochę więcej ludzi czy pustki są ?

Co ta gra oferuje w rozgrywce?

Czy jest otwarte pvp?

Czy jest wymagająca ?

Czy są tam jakieś gildie lub coś w tym stylu ?

Jak wam się chce to możecie coś od siebie dorzucić na temat gry :P, coś co mnie zachęci lub zniechęci.

Z góry dzięki i pozdrawiam