The Pride of Taern

nO to sie zbierajmy :D

kto sklada ten team?

No Aves trzeba jeszcze kogoś znaleźć i na Ogry można będzie chodzić. Co do gry. Gra naprawdę jest fajna i rozwala mnie jak wiele ludzi z lvl 1-3 pisze na globalu:"Ale to jest z*****e". Takie rzeczy bolą bo nie widziałem, żeby te osoby chodziły w party z kimś i w ogóle nie pokazują chęci poznać gry. Gra wymaga niestety(albo i stety) umiejętności dogadania się z innymi.

@xplode

Podaj mi nick w Dumie.

proboje grac na serverze 2 :)

Temat poruszający wszystko, co tylko związane jest z tą grą chyba się przyda, bo niedługo rzeczywiście może stać się ona prawdziwym hitem.

Wg mnie ciekawa gierka, bardzo przypomina mi Baldur's Gate. Walki natomiast, żywcem wyjęte z Heroesów, ale sposób ubicia przeciwnika jest nieco inny. Może nawet i lepszy od prostego klikania, bo niby trzeba bardziej dopracować taktykę pod przeciwnika, ale ja akurat wolałem taki sposób jak w HoM&M, z poruszaniem się po polu bitwy. Też była strategia, ale bardziej dynamiczna.

Ogólnie widać, że jest jeszcze dużo do dopracowania, ale myślę, że z czasem wszystko, łącznie ze stroną główną, ładnie się rozwinie. Jest duży potencjał i oby został w pełni wykorzystany.

A czy ktoś z was grał? Jak wrażenia?

A jeśli ktoś nie miał jeszcze styczności z tytułem, to niech klika tutaj.