The Pride of Taern

Temat poruszający wszystko, co tylko związane jest z tą grą chyba się przyda, bo niedługo rzeczywiście może stać się ona prawdziwym hitem.

Wg mnie ciekawa gierka, bardzo przypomina mi Baldur's Gate. Walki natomiast, żywcem wyjęte z Heroesów, ale sposób ubicia przeciwnika jest nieco inny. Może nawet i lepszy od prostego klikania, bo niby trzeba bardziej dopracować taktykę pod przeciwnika, ale ja akurat wolałem taki sposób jak w HoM&M, z poruszaniem się po polu bitwy. Też była strategia, ale bardziej dynamiczna.

Ogólnie widać, że jest jeszcze dużo do dopracowania, ale myślę, że z czasem wszystko, łącznie ze stroną główną, ładnie się rozwinie. Jest duży potencjał i oby został w pełni wykorzystany.

A czy ktoś z was grał? Jak wrażenia?

A jeśli ktoś nie miał jeszcze styczności z tytułem, to niech klika tutaj.

Gra jak na gierkę polską i przeglądarkową jest bardzo dobra. Miłe wrażenie robi system walki oraz ogólna rozgrywka.

system walki jest do bani ustawiasz statystyki i tyle

Turowa gra nie dla mnie

fabula +

grafika = neutral

System walki = wielki minus

trzeba miec niezly wzrok zeby cos na mapce ujrzec ;D

System walki jest wielkim plusem! nie każdy gracz z pro setem może wygrać liczy się taktyka siła uderzenia itp!

Ja gram i gram i przestać nie mogę! Gdy znajdzie się dobre party nie można przestać grać tak mocno gra wciąga.

A co do systemu jak już wyżej pisałem to ja na 5lvlu ubiłem 15 więc to chyba dobry wynik...

Zapraszam do gry

to sie skusze i zagram z toba cos tam widzialem ;D

statki itd bde musial zrobic nowe konto co polecasz v00do czy lucznika narazie mnie to tylko interesuje ;D

Sam gram łucznikiem.

Gra się przyjemnie.

a vood00 widziales kiedys w akcji??

bo mowiles ze w party grasz...

Voodoo to taki ''debuffer'' np rzuca urok i stunuje lub rozbija od środka np zatruwając niszcząc manę lub wytrzymałość przez co wróg jest niezdolny do ataku.

a kogo bys mi mogł polecic :)?

Wiesz niedługo mają dojść nowe klasy dlatego nie wybieraj klasy zbyt pochopnie. A nowe klasy to Rycerz Lodu(dostępny po wbiciu postaci fizycznej 30lvl) i mag błyskawicy(wbicie postaci magicznej 30lvl+) oraz prawdopodobnie dojdzie klasa łowca będzie mogła mieć zwierzaka lecz będzie miała mniejsze obrażenia od łucznika.

nieee te nowe klasy mnie nie interesuja wiec jak^^ bym mogl nawet z toba zagrac wiem co i jak..

Ja własnie stworzyłem sobie nową postać mój nick Aves pisz jak coś.

oki to ja tez tworze nick xplode20 ;)

Ooo, no właśnie, zapomniałem dopisać, że widok jest zbyt oddalony powinien być mniej więcej taki jak w Baldur's Gate, bo czasem, rzeczywiście ciężko coś dojrzeć. No i mam nadzieję, że rozwiną nieco stronę główną, bo na razie jest dość skromna.

Co do postaci, gram magiem ognia, mój nick to Elendil.

Jak dlamnie gra do d*py przez ta turowa walke, gdyby nie ona to by moze uszla :) (MOJA OPINIA)

Gra rządzi ale zaczyna się typowe polaczkowanie typu:

1.Daj 100 złota.

2.Podczepianie się pod party.

3.Wyzywanie.

4.Spamowanie.

5.Przeklinanie. (sam czasem przeklnę ale nie puszczam kombosa bez cenzury do tego.)

Gdyby ktoś potrzebował pomocy to mój nick to Estivo. :D Służę pomocą :D.

Gra rządzi ale zaczyna się typowe polaczkowanie

Ale mają zrobić jeszcze angielską i niemiecką wersję, więc może się trochę uspokoi :D

No więc może jakiś team do gry ?

Ja już z estivo gramy na S1 miło robimy sobie questy i ogólnie jest fajnie ;D

Przed chwilą zacząłem grać i powiem tyle,że gra na pierwszy rzut oka wymiata ;) Głównym plusem jest system walk(pierwszy raz się z takim spotkałem,przynajmniej w grze przeglądarkowej).Niestety już na początku zaczynają się problemy,gdyż nie mam żadnych dźwięków...Pomożecie?

Ja również nie mam dźwięków... bo ta gra narazie nie ma dźwięków!

To dopiero 3 dzień po oficjalnej wersji! Wyluzujcie wszystko w swoim czasie!