witam na jakim servie gra duzo rodakow ?
The Secred World a Polaczki
Ty sam jesteś polaczek i dowiedz się najpierw co oznacza te słowo, a potem go używaj. Jakoś nie mam ochoty by mnie ktoś tutaj obrażał.
Mam nadzieje, że jesteś jednym z tych niewiedzących i proszę cię kurde... no ale następnym razem użyj innego określenia.
Pozdrawiam !

Serwer nie ma znaczenia, wszystkie są cross-realm, czyli możesz grać z każdym z każdego serwera. Wyjątkiem jest jedna mapa PVP.
Jedyny polsli Cabal, Hermetic Order of Trinity, gra na Arcadia. Polaków ogólnie za dużo nie ma.
@up Jak już mówiłem serwer nie ma znaczenia, jestem w tej gildii i gram na innym serwerze a to nie tylko ja. Wybierz serwer jaki chcesz i graj.
widze jeden z "polaczkow" sie obrazil gdyz nawet sam nie wiem o co lepiej nazywac cie szwabem czy jak bo nie rozumiem
? zobacz temat "The Secred World" a polaczki wiec chyba nie tyczylo sie to bezposrednio do ciebie
a tak to dzieki koledzy za informacje zglosze sie do tej gildi
Ale nie rozumiesz, że słowo "polaczek" jest obraźliwie w stosunku do każdego mieszkańca kraju Polska? Tak nas nazywali/nazywają Ruscy, albo Niemcy Dlatego bardzo cię proszę, nie używaj tego słowa chyba, że lubisz obrażać także samego siebie...

Co wy z tym offtopem? Zamykam
witam na jakim servie gra duzo rodakow ?