Siema, jak w tytule czy ktoś z forum gra i poleca? Wiem, że gra jest trochę sztywna, jeśli chodzi o animacje.
Łatwo znaleźć towarzyszy do grania czy raczej ciężko kogoś spotkać.
Siema, jak w tytule czy ktoś z forum gra i poleca? Wiem, że gra jest trochę sztywna, jeśli chodzi o animacje.
Gralem i polecam. Ludzie sa, ale gorzej z party. Szukaj na forum, bo solo za trudna bedzie.
TO zależy też na jakim serwie bazowo jesteś wiadomo jest jeśli zna sie kogoś z innego serwa można do niego sie tepnać i grać na innym. Ja gram na Arkadii i tam nie ma żadnego problemu z party a jeśli chodzi o wspolna gre to chetnie pogram postać drajjan
Tak jak pisał Drajan, nie ma żadnego problemu z party. Skręcasz swój team za pomocą wyszukiwarki graczy w 2-3 minuty.
Ja gram po stronie Illuminati, mało ostatnio siedzę przy kompie ale jak już to przy TSW będę więc możecie mnie dodać do znajomych, Bloofire.
Jestem dopiero w Blue Mountain także jeszcze na początku gry. Zapraszam.
no to fajnie bo ja wlasnie gram nowa postacia na tym serwie bo tutaj jest o wiele wiele wiecej osob niz na innych serwerach. i jestem w tym samym momencie
I ja sie chyba skusze na mały powrót. Illuminati czy cos innego?