The Secret World czy warto?

Witam na początek powiem tylko ze nie bardzo wiedziałem gdzie ten temat dać . Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie ;)

Czy warto kupić gre The Secret World ? Gra z filmików wydaje sie spoko ale podobnie było z Defiance bo się zawiodłem...Jak to jest z The Secret World ? Nie nudzi się ? Jak z populacja i różnorodnością questów i wyposażenia ? Może inne spostrzeżenia ?

Dużo osób mówi że się opłaca. Na serwerach nie ma tłumów ale pustkami też nie świeca. Co do Defiance to ta gra jest 3x lepsza od tej wymienionej. Co do questów są boskie przynajmniej dla mnie resztę sprawdź sam. Może na jakimś trail'u czy coś :)

Dużo osób mówi że się opłaca. Na serwerach nie ma tłumów ale pustkami też nie świeca. Co do Defiance to ta gra jest 3x lepsza od tej wymienionej. Co do questów są boskie przynajmniej dla mnie resztę sprawdź sam. Może na jakimś trail'u czy coś

To można jakoś za darmo ja przetestować ? O.o

Podbijam temat.

Przetestować Defiance, tak?

Tutaj: http://www.defiance.com/en/my-ego/profile/pc-free-trial/

A żeby przetestować TSW, to musisz poprosić kogoś o key z trialem (albo odszukać temat na forum, albo napisać w statusie na forum, albo napisać o tym w temacie na forum TSW). Trial trwa 72h.

Czy Defiance jest lepsze od TSW? Dziwne porównanie, to 2 różne gry. Dla mnie TSW jest lepsze w wersji dla darmozjadów (eh, wpływy guru). Zawsze jest coś do roboty. W Defiance zrobisz szybciutko dość prostą kampanię i to tyle. Możesz latać po świecie, który zwiedzisz dość szybko, ale to wszystko co możesz zrobić z podstawką. Możesz iść pograć w shadow war (mass PvP), gdzie są camperzy w stealth albo iść pograć szybkie PvP (arenki), gdzie większość lata w stealth i wyskakuje na chwilę, żeby zmasakrować ci plecy. Jeśli lubisz iść z prądem, to ta gra jest dla ciebie (piszę tutaj o dominacji stealth w PvP, ta gra nie ma balansu), jeśli jednak lubisz grać po swojemu, to nie te PvP - frustracja obrzydzi ci grę. Ja mam tylko podstawkę i dla mnie Defiance jest pustym światem. Jeśli jednak jesteś nastawiony na spokojną, odmóżdżającą strzelankę, to Defiance może być dla ciebie.

Jak ktoś chce klucz trial do TSW to mogę wysłać.

Jak ktoś chce klucz trial do TSW to mogę wysłać.

Tak, bardzo bym prosił o kluczyk ;) PS: Defiance mam nawet ta edycje z wielkim pudlem.. Ale jest zbyt nudna dla mnie :/

Czy ma ktos może kluczyk do triala? Szukam mmo na dluzej i chcialbym TSW sprawdzic.

Z góry dzięki. : )

Witam na początek powiem tylko ze nie bardzo wiedziałem gdzie ten temat dać . Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie ;)

Czy warto kupić gre The Secret World ? Gra z filmików wydaje sie spoko ale podobnie było z Defiance bo się zawiodłem...Jak to jest z The Secret World ? Nie nudzi się ? Jak z populacja i różnorodnością questów i wyposażenia ? Może inne spostrzeżenia ?