Przetestować Defiance, tak?
Tutaj: http://www.defiance.com/en/my-ego/profile/pc-free-trial/
A żeby przetestować TSW, to musisz poprosić kogoś o key z trialem (albo odszukać temat na forum, albo napisać w statusie na forum, albo napisać o tym w temacie na forum TSW). Trial trwa 72h.
Czy Defiance jest lepsze od TSW? Dziwne porównanie, to 2 różne gry. Dla mnie TSW jest lepsze w wersji dla darmozjadów (eh, wpływy guru). Zawsze jest coś do roboty. W Defiance zrobisz szybciutko dość prostą kampanię i to tyle. Możesz latać po świecie, który zwiedzisz dość szybko, ale to wszystko co możesz zrobić z podstawką. Możesz iść pograć w shadow war (mass PvP), gdzie są camperzy w stealth albo iść pograć szybkie PvP (arenki), gdzie większość lata w stealth i wyskakuje na chwilę, żeby zmasakrować ci plecy. Jeśli lubisz iść z prądem, to ta gra jest dla ciebie (piszę tutaj o dominacji stealth w PvP, ta gra nie ma balansu), jeśli jednak lubisz grać po swojemu, to nie te PvP - frustracja obrzydzi ci grę. Ja mam tylko podstawkę i dla mnie Defiance jest pustym światem. Jeśli jednak jesteś nastawiony na spokojną, odmóżdżającą strzelankę, to Defiance może być dla ciebie.