The Secret World (Golden Weekend, bonus AP) klucze

Do konca tej niedzieli otrzymujemy dodatkowe Ability Points, co bardzo ulatwia start/eksperymentowanie z nowymi buildami.

Macie tutaj kilka kluczy na 3-dniowy dostęp do gry;

74AXQ8SVK8CNFXBFQ7NK

EPX9G8FQ2X9WHNPR8ALC

JN3HUKL6QXZJ78KTHH38

FR5LFQY44JFX4ZW28KLP

Po ukończeniu 30 questów otrzymujecie 2 dodatkowe dni dostępu i 10$ do wykorzystania w item shopie (1200 bonus points)

Podczas weekendu, jeśli kupicie gre przez oficjalną stronę, dostajecie dodatkowe 15$ do wykorzystania w item shopie. Jednak nie polecam, bo na allegro wychodzi 2x taniej, do tego mozna kupic za 15$ osobno Funcom Points do wykorzystania na wszystkich grach, na jedno wyjdzie ;3

Dodam, ze gra sie nieźle rozwinęla od czasu przejścia na B2P. Na zagranicznych forach otrzymuje dosyć troche uwagi, wskoczyła na niektóre top listy. Ostatnio byli/są nawet #1 na mmorpg.com

Czas na trial jest liczony od zalogowania się do gry, więc bez obaw o ściąganie klienta.

Jeśli chcecie więcej kluczy, to słać maile na medius0@gmail.com

Dodam jeszcze, że jeśli te 30 questów się zrobi w ciągu triala, to dostajemy dodatkowe 2 dni gry.

a w tej grze sa dostepne klany ?? jakis wojny klanów czy coś?

Są trzy "nacje".

Illuminati, Templars, Dragon.

No i sobie jest między nimi pvp ( nie open world pvp ).

Jeszcze para kluczy ;3

A w grze, jak kazdym porzadnym MMO sa klany/gildie (tutaj nazwa to Cabal), z tym ze nie ma jakichs masowych wojen klanowych, pvp jest bardziej na zasadzie BG i stref do tego przeznaczonych

FR5LFQY44JFX4ZW28KLP

ULAQL8UVH7PZNQ98FDL9

propo pvp ? jak tu sprawa wygląda ? czy ciekawe, jakieś rodzaje ? no chciałbym se wiecej dowiedzieć na ten temat bo gra mnie interesuje ale brak open pvp to jest spory minus dla mnie

@ podbijam

+ pytanie czy mają zamiar kiedyś otworzyć serwer pvp ?

Na tę chwilę dostępne są 2 battlegroundy Stonehenge oraz El Dorado.

Stonehenge to typowy king of the hill, 3 frakcje muszą jak najdłużej utrzymać się w środku kręgu zdobywając w ten sposób punkty. Wygrywa drużyna, która jako pierwsza zdobędzie 1k lub która ma najwięcej punktów po 20 minutach. Walki 5v5v5

El Dorado to hold the flag. Zbieramy relikty i ich bronimy, a punkty sobie lecą. Walki 10v10v10.

Do tego mamy areny 2v2, 3v3, 10v10 w każdej stolicy frakcji.

No i warzone Fusang Project - wchodzimy na mapę, na której walczą o "facility" trzy frakcje, typowe "pew pew lazors".

Po szczegóły zapraszam tutaj - http://unfair.co/gaming/the-secret-world-pvp-summary-and-review/

@EDIT

I co do pytania o serwer pvp, z tego co wiem, to takich planów nie ma, aczkolwiek dev TSW - Joel zapowiedział, że zamierza zaostrzyć konflikt pomiędzy frakcjami aby był bardziej widoczny, więc może jakiś rodzaj open pvp będzie wprowadzony.

dzięki, a jakbyś tak mógł w kilku słowach powiedzieć czy gra jewst dobra ? i czy to pvp jest dobre, daje przyjemność, jakieś nagrody za to są ?

zastanawiam sie nad kupnem TSW ale nie jestem do końca pewien czy to będzie dobry wybór

Gra na pewno nie jest dla wszystkich.

Jeśli grasz po to, aby być uber super mistrz to obawiam się, że może Ci się nie spodobać.

Jeśli szukasz super community, ciekawych, różnorodnych questów, dobrego supportu i wspaniałego klimatu, to jak najbardziej zapraszam.

PvP daje Ci expa, a co za tym idzie punkty ap na skille, do tego jakieś tam bonusy.

TSW jest naprawdę warte spróbowania, nie jest to mmo jak wszystkie, chociażby ze względu na to, że cała nazwa Massive Multiplayer Online Roleplaying Game ma sens i widać jej odzwierciedlenie we wszystkich co się w nim robi.

Jeśli chcesz, to mogę wysłać Ci triala - spróbujesz, sam ocenisz. Możesz też ewentualnie poszukać na googlach, masa ludzi je wysyła, sam dostałem swój w pięć minut.

Do konca tej niedzieli otrzymujemy dodatkowe Ability Points, co bardzo ulatwia start/eksperymentowanie z nowymi buildami.

Macie tutaj kilka kluczy na 3-dniowy dostęp do gry;

74AXQ8SVK8CNFXBFQ7NK

EPX9G8FQ2X9WHNPR8ALC

JN3HUKL6QXZJ78KTHH38

FR5LFQY44JFX4ZW28KLP

Po ukończeniu 30 questów otrzymujecie 2 dodatkowe dni dostępu i 10$ do wykorzystania w item shopie (1200 bonus points)

Podczas weekendu, jeśli kupicie gre przez oficjalną stronę, dostajecie dodatkowe 15$ do wykorzystania w item shopie. Jednak nie polecam, bo na allegro wychodzi 2x taniej, do tego mozna kupic za 15$ osobno Funcom Points do wykorzystania na wszystkich grach, na jedno wyjdzie ;3

Dodam, ze gra sie nieźle rozwinęla od czasu przejścia na B2P. Na zagranicznych forach otrzymuje dosyć troche uwagi, wskoczyła na niektóre top listy. Ostatnio byli/są nawet #1 na mmorpg.com

Czas na trial jest liczony od zalogowania się do gry, więc bez obaw o ściąganie klienta.

Jeśli chcecie więcej kluczy, to słać maile na medius0@gmail.com