Witam
Chce przetestować The Secret World bo w końcu mam internet który pobierze mi ta grę w 10min a nie 2 dni.. xD Słyszałem ze ktoś może zaprosić mnie do gry i otrzymam tym sposobem 72h trial to prawda ? Mógłby ktoś zaprosić?
Witam
Chce przetestować The Secret World bo w końcu mam internet który pobierze mi ta grę w 10min a nie 2 dni.. xD Słyszałem ze ktoś może zaprosić mnie do gry i otrzymam tym sposobem 72h trial to prawda ? Mógłby ktoś zaprosić?
Ja również dołączam się do prośby. Przed zakupem chciałbym zobaczyć czy jest to coś dla mnie. Będę wdzięczny za buddy key
Wyślijcie mi maile na priv, to was obu zaproszę, jako że posiadam TSW
Ja też mogę wysyłać triale jak coś.
Dwóch zadowolonych klientów, polecam się na przyszłość. Jakby ktoś jeszcze chciał, nie ma limitu zaproszeń, więc mogę dać każdemu
Ja bym prosił o invite'a, bo się poważnie zastanawiam czy kupić grę w promocji.
Ja mogę też prowadzić rozdawnictwo zaproszeń ;D
To piszcie na priv do mnie, od razu z emailem to wam wyślę kluczyki
Już wszyscy mają ode mnie Anhaeyn. Wolą pewną i sprawdzoną firmę
"Pewną i sprawdzoną firmę"? że niby co ja robię z tymi emailami?
A czy dla mnie znajdzie się 1 kluczyk bym mógł przetestować grę ?
Musisz wysłać mail na PW, bo tylko w ten sposób mogę zaprosić.
Witam mam na zamiane konto TSW bodajze do issue 8 jkc to pisac napewno sie dogadamy gra fajna lecz szukam czegoś innego
Witam