The Secret World Key

Witam,

Postanowiłem zakupić ww. grę, lecz zastanawiam się z jakiej strony by było najtaniej kupić klucz lub może orientujecie się o jakiś nadchodzących promocjach do których warto by się wstrzymać z zakupem.

Co do promocji to nie mam pojęcia, mam jednak konto którego z chęcią się pozbędę, może masz coś za co chciałbyś się wymienić, i nie musi to być równowartość ceny The Secret World, byleby dana gra mnie interesowała xD

Vindictus spory lvl Lan grany od poczatku odkąd wyszło EU
Ghost Recon Phantoms xD też od początku z sporym lvl
Tera Online jakaś Lan'o podobna postać
Jedynie takie konta na grach F2P bo bardzo rzadko kupuje gre. Wiec nie wiem czy Cie by coś z takich tytułów interesowało.

Podpowiem tylko, że kiedyś kupiłem klucz przez allegro i po jakimś czasie zablokowali mi konto. Support napisał mi, że kod pochodził od osób trzecich i dezaktywowali mi konto. Musiałem kupić przez ich stronę gdzie klucz kosztował ponad 100 zł...

Jak chcesz kupic to tez odradzam allegro, lepiej poszukac po jakis serwisach typu g2a.com czy fabrykakluczy.pl bo po prostu takie strony nie mogą sobie pozwolić na jakies afery z kluczami, co innego goście z allegro z 1 wystawionym przedmiotem... Tutaj akurat np na g2a znalazlem klucz za 46 zl bodajze + podatek (chyba ze mieszkasz po za unią) :)

polecam serwis łowcy gier, tam mozesz bezproblemowo wyhaczyc jakies promo :)

Dzieki all za odpowiedzi. Skorzystam prawdopodobnie z g2a

Co powiecie o tej ofercie Link ?
Bezpiecznie i nie dostane potem bana jak kolega wyżej?

Witam,

Postanowiłem zakupić ww. grę, lecz zastanawiam się z jakiej strony by było najtaniej kupić klucz lub może orientujecie się o jakiś nadchodzących promocjach do których warto by się wstrzymać z zakupem.