WItam,
A czy jest jakaś polska zyjąca gildia gdzie znajdę kogoś z kim można pograć. Poki co robię fabułę nie ruszyłem nawet PvP ;/
Gralem w to gdzies 3 lata temu i juz wtedy nie bylo z kim grac jesli mowa o polakach. Byly 2 gildie, nazw nie pamietam juz, jedna mozliwe ze CI cabale, ktora miala w d. przyjmowanie nowych osob, patologiczne myslenie o sobie jak o byciu pempkiem swiata, i druga w ktorej malo kto gral aktywnie. Udalo mi sie z tymi drugimi raz wybrac na jeden raid, ktory i tak nie wyszedl.
Jesli ktos pisze ze w grze jest co robic na edngame to chyba ma male wymagania, klepiesz w kolo to samo co dzien zeby te marki zdobywac i tyle. Z tego tez powodu chyba tak malo osob aktywnie gra bo szybko sie nudza.
Piszecie ze nie ma problemu z frekwencja? Na pvp nie bylo komu walczyc, tylko jeden tryb byl grywalny, do tego jak sie zebralo kilku koksow to nic nie mozna bylo zrobic.
Zagrac mozna bo to jakas odskocznia od typowych schematow i to jest fajne w grze ale do poki nie zrobi sie watku fabularnego bo pozniej niestety wieje nuda i powtarzalnoscia, a na koncu zabija gre brak stalych osob do gry.
ja wytrzymalem 3msc, pozniej wracalem co jakis czas jak jakis event byl, ale po roku juz nawet mi sie nie chcialo odpalac tego...
Ciezko powiedziec czemu ludzie odchodza od tego tytulu, to cos jak wildstar, niby wszystko z nia ok ale....