Witam serdecznie. Na początku chciałbym pozdrowić Might Tay oraz podziękować za mile spędzony czas na ostatnim live stream z grą The Secret World. Dzięki temu wydarzeniu ta gra bardzo mnie zaciekawiła i mam kilka pytań które mnie nurtują i nadal nie jestem zdecydowany czy warto inwestować w tą grę i czy w ogóle jest warta naszego wolnego czasu.
Oto kilka pytań na które chciałbym otrzymać od was konkretną odpowiedź:
- jaka jest ogólnie populacja na serwerach i czy można znaleźć naszych kochanych rodaków oraz kompanów do pt
- co znajdę w tym tytule czego nie znajdę w innych grach MMORPG np. GW2,TERA,AION
- klasy postaci(budowa postaci oraz jej umiejętności) oraz balans czy coś takiego istnieje w czasie pvp
- instancje , bossy czy są to wielkie wyzwania dla danej drużyny czy tylko stanie w miejscu i klikanie skilli 1>2>3>2>1 itp
- fabuła czy jest wciągająca i miło przy niej spędzimy czas oraz ile ona zajmuję
- fauna i flora czy otaczający nas świat jest klimatyczny oraz odbiega od innych tytułów tego samego gatunku
- oraz najważniejsze pytanie czy na tym forum znajdują się osoby które grają lub mają zamiar zacząć swoją przygodę w grze TSW(czym więcej tym lepiej) jeżeli tak to dlaczego ten tytuł a nie inny
Mam nadzieję że na niektóre pytania dostanę konkretne odpowiedzi oraz bardziej przekonają mnie do tej gry. Pozdrawiam serdecznie
nick twitch: Fujiwarr