Jak z populacją w tej grze? Opłaca się kupować? czy może lepiej uzbierać trochę i kupić coś lepszego np. gw2? albo bf4?
The Secret World kilka pytań
1. Populacja na przeciętnym poziomie.
2. Zależy. Oferuje większy, fajniejszy i trudniejszy content PvE od GW2, o niebo lepszą fabułę i klimat, PvP trochę leży. Zagraj na trialu i się przekonaj.
Ok dzięki. Jak ktoś chce coś jeszcze dodać to chętnie wysłucham!
Generalnie TSW ma parę fajnych pomysłów, dobre animacje, fakt tego, że nie potrzebujesz altów, żeby ogarnąć wszystkie skille, niesamowitą fabułę, jeśli lubisz okult, iluminatów i teorie spiskowe, ale brakuje tej grze jakiejś takiej bożej iskry, która przyciągnęłaby mnie osobiście na dłużej. Spokojnie możesz sprawdzić triala, później jest po prostu więcej tego samego, nie licząc group contentu.
Ja przy okazji tematu chciałbym też zadać dwa pytania odnośnie gry. Po pierwsze czy aby zagrać w trial'a jest potrzebny jakiś klucz gdyż jak dobrze pamiętam kiedyś tak było nie wiem jak jest obecnie. A po drugie ile realnie TSW zajmuję miejsca na dysku?
1. Tak, potrzeba klucz od osoby grającej, mogę takowy udostępnić.
2. Nie wiem, odinstalowałem.
Też mogę udostępnić komuś klucz jakby bardzo chciał.
40148MB na dysku według STEAMa
Nie no ja obecnie podziękuje za klucz gdyż aktualnie nie byłbym w stanie ściągnąć takiego giganta. Jednak jak znajdę czas to się na pewno do któregoś z Panów zgłoszę.
Jak z populacją w tej grze? Opłaca się kupować? czy może lepiej uzbierać trochę i kupić coś lepszego np. gw2? albo bf4?