The Secret World "Niedocenione mmo?"

Właśnie zagrywam w Trial tej gry i może nie jestem zbytnio dobry z angielskiego ale sprawia mi satysfakcje rozwój mojej postaci oraz fajne pvp, do tego super zbudowane questy, mam wrażenie że ta gra jest mega nie doceniona bo coś o niej cicho, chciałbym zapytać weteranów czy jacyś polscy gracze jeszcze w to zagrywają :D

Gra jest dobra, ale swoje lata ma juz za soba.

Gra jest dobra, ale zbyt trudna dla graczy casualowych. Bardzo wymagajaca rozgrywka, wysoki poziom trudnosci, ciekawe questy i łamigłówki powoduje ze gra jest chyba najbardziej klimatycznym tytulem 4ever. podchodzilem do tytulu kilkukrotnie lecz ekipa rezygnowala po paru dniach i w rezultacie tracilem chec do gry.

Na czuja się robi wszystko intuicyjnie, fakt brak znajomości angielskiego to prawie brak sensu gry w ten tytuł ale comunity jest dojrzałe zadania nawet fajne, i pvp tez mega plusem jest brak lvl i od razu mozna z kimś razem latać po swiecie robienie dungow cyz pvp ;3

bardzo bym chciał poznać lore tej gry, kurde jest tak intrygująca i grywalna no normalnie dla mnie szok nie słyszałem wcześniej o tym tytule.

Teraz sobie zdałem sprawę ze wiszę na tej grze od 7 rano i nie mam dość, ps pisze z przeglądarki w grze xD

kilmat taki troche jak w strenger things miejscami, kurde szkoda ze nie ma polskiej gildii

Chyba jest jedna Polska gildia grajaca.

W Iluminatii?

gra nie doceniana z względu na raz trudne zadania, brak znajomości ang u nie których spotkałem się z opiniom że klimat a dokładnie mitologia ctulu ich odrzuciła no i że funcom przegina z dlc to też ludzi denerwuje. jak szukasz klanu to polecam tą stronę

https://www.reddit.com/r/TheSecretWorld/ napisz tu że szukasz polskiego kalnu, gildi. A jak grasz trial to pewnie kupisz polecam tą wersje ze steam ze wszystkimi dlc.

dokladnie tak jak kolega wyzej napisal tylko i wylacznie wersja ultiamte lub jak w tej chwili (tylko ze strony producenta ze wzgledu na tp gry mroczny klimac i hallowen wersja golda -70% ktora posiada wszystkie dodatki 1-15/wszystkie side extra misje/wszsytkie love side misje/ misje na chopera (motor) i duzo dodatkowych rzeczy, wychodzi to okolo niecale 100zl, ja mam przegrane ponad 300h i wciaz mi malo i ciagle jest co robic:) jak cos wiecej chcesz wiedziec to zapraszam na ten temat:

No, ładnie temat odkopałeś. Ale wiesz co, jeśli do tego czasu autorowi tematu nie minął zapał na TSW, to wie już wszystko czego potrzebuje.

Właśnie zagrywam w Trial tej gry i może nie jestem zbytnio dobry z angielskiego ale sprawia mi satysfakcje rozwój mojej postaci oraz fajne pvp, do tego super zbudowane questy, mam wrażenie że ta gra jest mega nie doceniona bo coś o niej cicho, chciałbym zapytać weteranów czy jacyś polscy gracze jeszcze w to zagrywają :D