Właśnie zagrywam w Trial tej gry i może nie jestem zbytnio dobry z angielskiego ale sprawia mi satysfakcje rozwój mojej postaci oraz fajne pvp, do tego super zbudowane questy, mam wrażenie że ta gra jest mega nie doceniona bo coś o niej cicho, chciałbym zapytać weteranów czy jacyś polscy gracze jeszcze w to zagrywają
The Secret World "Niedocenione mmo?"
Gra jest dobra, ale swoje lata ma juz za soba.
Gra jest dobra, ale zbyt trudna dla graczy casualowych. Bardzo wymagajaca rozgrywka, wysoki poziom trudnosci, ciekawe questy i łamigłówki powoduje ze gra jest chyba najbardziej klimatycznym tytulem 4ever. podchodzilem do tytulu kilkukrotnie lecz ekipa rezygnowala po paru dniach i w rezultacie tracilem chec do gry.
Na czuja się robi wszystko intuicyjnie, fakt brak znajomości angielskiego to prawie brak sensu gry w ten tytuł ale comunity jest dojrzałe zadania nawet fajne, i pvp tez mega plusem jest brak lvl i od razu mozna z kimś razem latać po swiecie robienie dungow cyz pvp ;3
bardzo bym chciał poznać lore tej gry, kurde jest tak intrygująca i grywalna no normalnie dla mnie szok nie słyszałem wcześniej o tym tytule.
Teraz sobie zdałem sprawę ze wiszę na tej grze od 7 rano i nie mam dość, ps pisze z przeglądarki w grze xD
kilmat taki troche jak w strenger things miejscami, kurde szkoda ze nie ma polskiej gildii
Chyba jest jedna Polska gildia grajaca.
W Iluminatii?
gra nie doceniana z względu na raz trudne zadania, brak znajomości ang u nie których spotkałem się z opiniom że klimat a dokładnie mitologia ctulu ich odrzuciła no i że funcom przegina z dlc to też ludzi denerwuje. jak szukasz klanu to polecam tą stronę
https://www.reddit.com/r/TheSecretWorld/ napisz tu że szukasz polskiego kalnu, gildi. A jak grasz trial to pewnie kupisz polecam tą wersje ze steam ze wszystkimi dlc.
dokladnie tak jak kolega wyzej napisal tylko i wylacznie wersja ultiamte lub jak w tej chwili (tylko ze strony producenta ze wzgledu na tp gry mroczny klimac i hallowen wersja golda -70% ktora posiada wszystkie dodatki 1-15/wszystkie side extra misje/wszsytkie love side misje/ misje na chopera (motor) i duzo dodatkowych rzeczy, wychodzi to okolo niecale 100zl, ja mam przegrane ponad 300h i wciaz mi malo i ciagle jest co robic:) jak cos wiecej chcesz wiedziec to zapraszam na ten temat:
No, ładnie temat odkopałeś. Ale wiesz co, jeśli do tego czasu autorowi tematu nie minął zapał na TSW, to wie już wszystko czego potrzebuje.
Właśnie zagrywam w Trial tej gry i może nie jestem zbytnio dobry z angielskiego ale sprawia mi satysfakcje rozwój mojej postaci oraz fajne pvp, do tego super zbudowane questy, mam wrażenie że ta gra jest mega nie doceniona bo coś o niej cicho, chciałbym zapytać weteranów czy jacyś polscy gracze jeszcze w to zagrywają