The Secret World - Pare pytan

Witam ;)

Przymierzam sie do tej gry jednak mam 2 pytanka :

1. Jak to jest z tymi płatnymi dodatkami ? Ile ich jest ? Ile kosztują ?

2. Jest jakiś sposób żeby sobie przetestować grę za free przed kupnem ?

3. Jak z populacja ?

1. Sześć, z czego pierwszy, Tyler Freeborn, możesz mieć za darmo za punkty, które otrzymujesz po wykonaniu X misji (jednorazowo na konto). Koszt jednego (poza Tyler'em) wynosi 1200pkt IS. Jest to około 10$. Nie wszystkie są wymagane do gry: 7 (wprowadzenie do Tokio), 9 (Tokio), 10 (dalej Tokio) to takie must-have.

2. Mam jeden klucz na 72h, posyłam na PW.

3. Przeciętnie. Na dung NM raczej znajdziesz, ale na niższe/exp/cokolwiek jest trudno.

Chodzenie od questa do questa zbieranie pkt umiejętności (nie ma tam poziomów) wklepywanie w skille (BARDZO! duży wybór. Wybiera się tak jakby klasę na porządku ale nikt nie broni rozwinąć się we wszystkim na maxa tzn. karabiny, strzelby, miecze, magia itp. Różne buffy, debuffy) Jak się już wypełni wszystkie questy w mieście początkowym to najlepiej poczekać kilka godzin aż znowu będzie można je wypełnić i tak klikanaście razy po czym zacząć rozwiązywać questy STORY.. można od razu je zacząć ale w połowie będą takie moby trudne że szok. Z czasem się to strasznie nudzi. Gra dla fanów mrocznego klimatu. Jakby co na allegro chodzą kody po 30 zł do aktywacji gry

Gra ma klimat jak żadna inna i questy ma też bardzo ciekawe ale bez grupy na wysokich lvlach raczej nie pograsz sam ponieważ jest bardzo ale to bardzo ciężka

Witam ;)

Przymierzam sie do tej gry jednak mam 2 pytanka :

1. Jak to jest z tymi płatnymi dodatkami ? Ile ich jest ? Ile kosztują ?

2. Jest jakiś sposób żeby sobie przetestować grę za free przed kupnem ?

3. Jak z populacja ?