The Secret World polskie gildie

Czy zna ktoś istniejące polskie gildie w tejże grze? Jeśli tak to w jakiej frakcji i na jakim serwerze istnieją?

Jest jeden polski cabal, gra na Arcadia, rekrutuje wszystkich: http://hot.tswo.pl/ Składasz podanie i wsio, możesz się powołać na mnie (Akkarion). Jak chcesz tam grać grupowo PvP to zrób Illuminatę, Mała Ciocia zawsze chętnie zabiera tam rekrutów.

Cabal oferuje czyszczenie lair'ów (2grupy, różne dni i godziny, jak się sprężysz to się załapiesz na jutrzejszą), rajd, dungi NM i pomoc w niższych oraz, co najważniejsze, fajną atmosferę.

Polecam, sam tam gram.

Arcadia? Słyszałem, że ten server trochę ma mało ludzi. Poza tym nie grałem nigdy na serwerze RP. :P No, ale wolę przejść na niego niż siedzieć bez polskich cabali na Cerberusie. Dzięki za podpowiedź, trochę pogram sam i się do nich odezwę.

I tak dalej czekam na propozycje.

Bzdura, na Arcadii jest pełno ludzi, chyba najbardziej zaludniony jest. A faktem, że to serwer RP się nie przejmuj, nikt tam nie gra RP :D Natomiast więcej nic raczej nie znajdziesz, jest jeszcze IX Kohorta, z którą jesteśmy "w stanie wojny" (uważają, że jesteśmy zbyt hardcorowym cabalem, bo trzeba złożyć podanie, a jednocześnie zbyt casualowym, bo tylko 1 farma/boss/rajd tygodniowo, przy czym oni mają problem zebrać raz na miesiąc na 6/6 lub 18/18) no i jakieś takie małe 3/4 osobowe cabale, które rozpadają się po 2 tygodniach chodzenia na NM.

@Down

Służę uprzejmie.

Do Kohorty nie dojdę na pewno. :D

Ok, dzięki za informacje. :)

Temat do zamknięcia.

Przepraszam za double posta, ale czy granie Dragonami pvp w ogóle ma sens? Według tego co czytałem jest ich po prostu za mało. A nie, powiem, pasują mi najbradziej.

Cześć, mam pytanie, a włąściwie prośbę. Czy mógłby ktoś z was dać mi klucz do trial'a? Ciekawi mnie ta gra, ale przez studio jakie zrobiło tą grę boje się kupować to w ciemno. byłbym bardzo wdzięczny :)

Wyślij mi adres e mail na PW.

Czy zna ktoś istniejące polskie gildie w tejże grze? Jeśli tak to w jakiej frakcji i na jakim serwerze istnieją?