Czy zna ktoś istniejące polskie gildie w tejże grze? Jeśli tak to w jakiej frakcji i na jakim serwerze istnieją?
The Secret World polskie gildie
Jest jeden polski cabal, gra na Arcadia, rekrutuje wszystkich: http://hot.tswo.pl/ Składasz podanie i wsio, możesz się powołać na mnie (Akkarion). Jak chcesz tam grać grupowo PvP to zrób Illuminatę, Mała Ciocia zawsze chętnie zabiera tam rekrutów.
Cabal oferuje czyszczenie lair'ów (2grupy, różne dni i godziny, jak się sprężysz to się załapiesz na jutrzejszą), rajd, dungi NM i pomoc w niższych oraz, co najważniejsze, fajną atmosferę.
Polecam, sam tam gram.
Arcadia? Słyszałem, że ten server trochę ma mało ludzi. Poza tym nie grałem nigdy na serwerze RP. No, ale wolę przejść na niego niż siedzieć bez polskich cabali na Cerberusie. Dzięki za podpowiedź, trochę pogram sam i się do nich odezwę.
I tak dalej czekam na propozycje.
Bzdura, na Arcadii jest pełno ludzi, chyba najbardziej zaludniony jest. A faktem, że to serwer RP się nie przejmuj, nikt tam nie gra RP Natomiast więcej nic raczej nie znajdziesz, jest jeszcze IX Kohorta, z którą jesteśmy "w stanie wojny" (uważają, że jesteśmy zbyt hardcorowym cabalem, bo trzeba złożyć podanie, a jednocześnie zbyt casualowym, bo tylko 1 farma/boss/rajd tygodniowo, przy czym oni mają problem zebrać raz na miesiąc na 6/6 lub 18/18) no i jakieś takie małe 3/4 osobowe cabale, które rozpadają się po 2 tygodniach chodzenia na NM.
@Down
Służę uprzejmie.
Do Kohorty nie dojdę na pewno.
Ok, dzięki za informacje.
Temat do zamknięcia.
Przepraszam za double posta, ale czy granie Dragonami pvp w ogóle ma sens? Według tego co czytałem jest ich po prostu za mało. A nie, powiem, pasują mi najbradziej.
Cześć, mam pytanie, a włąściwie prośbę. Czy mógłby ktoś z was dać mi klucz do trial'a? Ciekawi mnie ta gra, ale przez studio jakie zrobiło tą grę boje się kupować to w ciemno. byłbym bardzo wdzięczny
Wyślij mi adres e mail na PW.
Czy zna ktoś istniejące polskie gildie w tejże grze? Jeśli tak to w jakiej frakcji i na jakim serwerze istnieją?