The Secret World: Revenant-potwór w akcji

Oto przed wami prawdziwy skur.....(cenzura), do którego – już za kilka miesięcy – postrzelamy sobie do woli, lub polegniemy z kretesem w The Secret World. Potwór nazywa się Revenant, a jego jedynym pożywieniem jest strach, ból i ludzkie mięsko. Brzmi apetycznie?Powiem szczerze, że Revenant nie przypomina mi nikogo znajomego. Ni to człowiek, ni ...

Wyświetl pełny artykuł

Gra miała być dobra, a będzie non-target crap z fabułą.

Widok poruszania się modeli postaci bohaterów przyprawia mnie o mdłości, a sama walka była...ehh...zgaduję że chodziło o stanie w miejscu i napierniczanie w prawy guzik myszy, a przynajmniej takie odniosłem wrażenie.

Jeśli dla Sekretnego Świata fabuła ma faktycznie być wszystkim, to powinni się przyłożyć do tego jak ją przedstawić, przy takiej jakości znacznie więcej klimatu byłoby w izometrycznym 2d.

Oto przed wami prawdziwy skur.....(cenzura), do którego – już za kilka miesięcy – postrzelamy sobie do woli, lub polegniemy z kretesem w The Secret World. Potwór nazywa się Revenant, a jego jedynym pożywieniem jest strach, ból i ludzkie mięsko. Brzmi apetycznie?Powiem szczerze, że Revenant nie przypomina mi nikogo znajomego. Ni to człowiek, ni ...

Wyświetl pełny artykuł