The Secret World - Serwer

Na jakim serwerze jest najwyższa populacja? Czy jest może jakieś zrzeszenie polaków? Właśnie będę grał i nie wiem gdzie zacząć :D Pomoże ktoś?

W TSW mamy właściwie tylko jeden serwer podzielony na shardy. Właściwie bez różnicy który wybierzesz, jedynym ograniczeniem jest PvP.
Kiedyś były jakieś polskie cabale, w tej chwili nie wiem jak to wygląda, musiałbyś poszukać na google.

a wiec tak nie ma znaczenia na jakim servie grasz polski cabal jest jak narazie doszukalismy sie jednego ale jest nas spora garstka zeby zalozyc wlasny

Więc jestem za stworzeniem własnego. O ile gra mnie wciągnie to będę aktywnym graczem, akurat koniec sesji pojutrze :D Wiadomo jeżeli będą chętni do gry to może się uzbierać całkiem niezła paczka. Wiadomo ktoś się wykruszy na pewno, ale jest szansa że zostaną jacyś aktywni zapaleńcy.

Jeśli będę miał trochę wolnego i ochoty, to mogę się dołączyć pod warunkiem, że faktyczna grupa się zbierze.
W razie czego mam w miarę wyskillowaną postać ;)

Zapraszam na cerberusa :P

Tam zdaje się jest istotne dla pvp jaka frakcja, wiec w jakiej gracie lub zamierzacie grac, żeby można było razem na pvp chodzić. ?

Jest jeden polski Cabal, Hermetic Order of Trinity. Grają oficjalnie na Arcadia'i. Polecam, są kilka razy w tygodniu farmy, bossy, rajdy i dungi NM. Grają tam ludzie z każdej frakcji, więc z PvP nie ma problemu.

Adres: http://hot.tswo.pl

Też szukam odpowiedniego serwera. Już od jakiegoś czasu przyglądam się grze, a że sesja się skończyła i nie ma co robić do następnej to miałem zamiar zainwestować w TSW. Lecz ten wybór serwera/sharda to dość istotna sprawa, a ponieważ cenie sobie grę w polskim community, to szukam takiego miejsca gdzie ta grupa jest spora.

o wlasnie tez gramy na arcadi'a

No to Arcadia :D

Podawajcie nicki jak coś ;p

Świetnie też wybiorę Arcadie, dziś lub jutro zamówie TSW :)

Muten - Arcadia, aczkolwiek w chwili obecnej bardzo nieaktywnie gram.

Na jakim serwerze jest najwyższa populacja? Czy jest może jakieś zrzeszenie polaków? Właśnie będę grał i nie wiem gdzie zacząć :D Pomoże ktoś?