The Secret World Trial

jest jakiś trial do tego żeby wypróbować gierke ?

Kiedyś oferowała. Teraz żeby wypróbować grę, trzeba zagadać do kogoś, kto ją kupił i zarejestrował. Taka osoba ma dostęp do rozsyłania zaproszeń. Wystarczy podać email.

to jakby ktoś miał taki trial, to mógłby mi wysłać laxus02@gmail.com

z góry dzięki

Poszło zaproszenie. Jak ktoś jeszcze chce to pisać maile.

Nie zapomnijcie o tym, że jeśli kupicie grę i wykonacie określoną ilość questów, to Might Tay oraz oczywiście wy sami otrzymacie pointy, za które można kupić issue #6.

Kolega teraz trochę namieszał:

-W momencie gdy Wy wykonacie 30 questów (nie ważne, czy na pełnej wersji, czy na trialu) otrzymacie 1200pkt do wydania w IS. Jest to koszt Issue #6 lub Issue #5 z dodatkami.

-W momencie gdy Wy dodacie klucz z pełnej wersji gry do konta trial, to ja otrzymam 1200pkt do wydania w IS.

jeśli ktos by mial zapro na trial to poprosze smielosz@o2.pl

@UP

Poszło.

Jakby ktoś miał zaproszenie to serdecznie proszę o wysłanie na: prokoksiarz@interia.eu

Jakby ktoś miał zaproszenie to serdecznie proszę o wysłanie na: prokoksiarz@interia.eu

Sent.

Oh.. To i ja bym poprosił, jakby ktoś był miły~ k.biedrowski@gmail.com

@UP

Serdeczne dzięki :)

Oh.. To i ja bym poprosił, jakby ktoś był miły~ k.biedrowski@gmail.com

Wysłane

btw sam brałem invite od Might Taya, na poprzednim promo weekendzie zresztą :P

Gdyby ktoś jeszcze chciał zaproszenia to mam kilka na zbyciu ;D

jak ktoś ma ochotę to mogę też razem pobiegać, mam mam stosunkowo nisko rozwiniętą postać (odbiłem się oczywiście od Blue Mountain - czyli od 3 mapy :D)

Postać mam na Cerberusie - ale to akurat mało istotne, bo party da się montować z różnych serwerów

ALE - biegam tylko z Templarami (ma frakcja) i Dragonami . Sorry ale pasjami nie znoszę Iluminatów w żadnej formie

Dzięki wielkie, biorę się od razu za ściąganie.

Mozna Prosic o invite? :D Niccmen@gmail.com

również prosiłbym o kluczyk jeżeli jest mozliwość, email : popcok@gmail.com

ja rowniez poprosze slowiknaglobie@gmail.com

No i ja! suppagame@gmail.com :)

Też bym prosił amilek606@gmail.com :))

Co się będę, też poproszę, na mumek123@gmail.com