Yo, co powiecie o tym Secret Worldzie? NAjlepiej niech wypowiedzą się osoby które w tą gre grają. Opłaca się za nią wydawać kase? Widziałem na gameplayach że przyzwoita jest ta gra, ale PVP to masakra. Takie PVP to w CoD moge sobie zrobić ;P Jakieś opinie co do grywalności, grafiki itp. I podobno ta gra nie ma lvlingu, ani klas. Więc cóż za sens jest grać w gre MMO która nie ma lvli? Mówić mi tu co i jak i czy wydać kase, bo chce GRAĆ W GRE! Pozdro.
The secret world
Hmmm... Grę wyróżnia bardzo ciekawy klimat, bezklasowość, brak lvla, spore drzewko rozwijania postaci i questy też ciekawe. Jednak gra jest tak sztywna i niedopracowana, że na dzień dzisiejszy wg mnie nie opłaca się za nią płacić. Może coś poprawią, ale póki co ja sobie odpuściłem.
Tak samo było z Age of Conanem na początku - w sumie nie wiem jak się ma sprawa z nim dzisiaj bo grałem rok temu. A The Secret World - trochę uproszczony, ale ma niesamowicie fajny klimat - miałem testować, ale zapomniałem o tychże questach ;d
No właśńie też chciałbym stestować ale ni ma jak Podoba mi się klimat bo już mi sie nie chce w WOWo podobne mmo grać. Oglądałęm filmiki z questów,inst i tylko Fabularnych misji i całkiem fajnie to wszystko hula prócz PVP ;/ No i dalej nie wiem co zrobić
Z tego co Guru napisał to co miesiąc mają być jakieś updaty do optymalizacji gry i jakieś DLC. GURU powiedz mi kupić tą gierke czy nie?
Yo, co powiecie o tym Secret Worldzie? NAjlepiej niech wypowiedzą się osoby które w tą gre grają. Opłaca się za nią wydawać kase? Widziałem na gameplayach że przyzwoita jest ta gra, ale PVP to masakra. Takie PVP to w CoD moge sobie zrobić ;P Jakieś opinie co do grywalności, grafiki itp. I podobno ta gra nie ma lvlingu, ani klas. Więc cóż za sens jest grać w gre MMO która nie ma lvli? Mówić mi tu co i jak i czy wydać kase, bo chce GRAĆ W GRE! Pozdro.