The secret world

Witam. Ściągam w/w grę. Zassałem 16 GB i myślałem, że to koniec a tu jeszcze pokazuje 21,3 KB i ściąga już 250 KB i dale nic się nie dzieje ;p to tak ma być czy u mnie coś nawala ? Zapomniałem dodać że to się ściąga 350 bajtów/s gdzie normalnie miałem 1 mega.

Prawdopodobnie coś Ci nawala, jak ja ściągałem ostatnio, wszystko się pięknie pobierało 5MB/s.

Dalej mam to samo ;/ Odinstalowałem i zainstalowałem na nowo i nic nie pomogło. Chyba kupie dvd i tak sprawdze czy warte jest coś tak gra.

Ale co tego że kupisz dvd jak tak czy siak będzie się patchowało? (jeszcze więcej ci pewno dociągnie, bo wersja dvd sięga chapter1)

Permissiony admina są nadane? nic nie blokuje? Napisz do supportu, tak będzie najszybciej.

Problem rozwiązany :) Dałem uruchom jako administrator i bez problemu poszło :) trochę to dziwne bo cała instalka ściągała się bez problemu :P dzięki za pomoc :)

Cześć. Skoro problem rozwiązany temat zamykam.

Witam. Ściągam w/w grę. Zassałem 16 GB i myślałem, że to koniec a tu jeszcze pokazuje 21,3 KB i ściąga już 250 KB i dale nic się nie dzieje ;p to tak ma być czy u mnie coś nawala ? Zapomniałem dodać że to się ściąga 350 bajtów/s gdzie normalnie miałem 1 mega.