The secret world

Z okazji świąt wzięło mnie na gest.

Oddam czyste konto TSW. Kupiłem jakoś w październiku key, ale zaraz po ściągnięciu gry... rozmyśliłem się (jednak wole WoWa :)).

Konto jest czyściutkie, nie ma na nim nawet jednej postaci.

Oddam je do osoby, która przekona mnie, że naprawdę będzie w tę grę grać, a nie tylko weźmie żeby "sprawdzić i wyrzucić".

A więc, powodzenia i wesołych świąt (:

W TSW miałem ochote pograć odkąd Wawrzyn zrobił materiał o tej grze dla MMORPG miałem kupić tą gre na święta bo była przecena na steamie ale no wiadomo święta wydatki itp. zabrakło pieniążków a jednak 100zl za gre to troche dużo jak na mój portfel. Uwielbiam gry z takim klimatem i ogolnie mmorpg grałem wiele razy na różnych guest keyach i innych gra mi sie bardzo podobała.

W TSW miałem ochote pograć odkąd Wawrzyn zrobił materiał o tej grze dla MMORPG miałem kupić tą gre na święta bo była przecena na steamie ale no wiadomo święta wydatki itp. zabrakło pieniążków a jednak 100zl za gre to troche dużo jak na mój portfel. Uwielbiam gry z takim klimatem i ogolnie mmorpg grałem wiele razy na różnych guest keyach i innych gra mi sie bardzo podobała.

Gra to 50zł z groszami, a nie 100 (:

Fajna inicjatywa :). No to może ja : Grałem w TSW na trialu ale to nie to samo co prawdziwa,pełnoprawna wersja. Jestem fanem powieści i opowiadań Lovecrafta i Kinga więc są to moje klimaty,konto na pewno ograłbym do granic możliwości. Miałem kupić ale jak zobaczyłem, że ktoś rozdaje to po co miałoby się zmarnować ? :). I wesołych świąt.

Witam nie bede sie rozpisywał ;) po prostu nie mialem okazji zagrać w nia i z checią rozpoczne przygode z tym mmo ;) wiadomo nowy laptop nowe molziwosci i nie bede tutaj prosil czy podlizywał sie ktos napewno jest lepszy w tym ;) Po prostu mam ochote spedzic z tsw tyle czasu ile spedzilem z L2 czyli sporo sporo ... Wesołych świąt ;))) . ps. i nie bd plakac jak nie dostane konta ;) najwyzej kupie sobie kluczyk za 50 zl ;)

Nie mam zamiaru lizać ci d*py, od siebie dodam że nigdy w ową gierke nie grałem choć mam ochotę spróbować tak więc prosze o wzięcie mojego posta pod uwage. Dziękuje i pozdrawiam :)

Nie lubię czegoś takiego jak "lizanie d*py" dlatego też pisanie o tym automatycznie Cię skreśla.

Inkh na steamie,originie kosztuje po 100zl a nie 50zl, ja tez mam mozliwosc placenie tylko PaySafeCardem a na takich stronach jak keye.pl czy inne nie da rady.

Witam, jako iż nie mam zbytnio czasu na rozpisywanie się gdyż karp sam się nie zrobi będzie zwięźle i na temat. W The Secret World chciałem zagrać od dawna jednak jakoś nigdy nie wyszło jestem pewien że zostanę przy tej grze na dłużej gdyż uwielbiam taki klimat. A jako iż mam dzisiaj urodziny sądzę że jestem magicznie idealnym kandydatem na taki prezent urodzinowo-wigilijny od nieznajomego. Pozdrawiam i Wesołych Świąt!

Wcielić się w członka jednej z trzech nabardziej znanych organizacji jak dla mnie bomba. Lubie klimaty jakie sa zawarte w tej grze, postapokaliptyczne a do tego bezklasowosc. Od bardzo dawna sledze poczynania w tej grze wzgledem dodatkow, patchy. Milo bedzie odwiedzic Seul, Londyn i Nowy Jork w zniczonym przez kataklizmy swiecie wykreowanym przez tworcow gry. Wczesniejszy tytul Funcomu (chyba dobrze napisalem) a chodzi mi o Age of Conan mial fajna mechanike walki ale klimaty nie byly dla mnie, zamiast tradycyjnych krain fantasy mamy tu mroczny świat współczesny, całymi garściami czerpiący z popkultury, literatury. Jak dla mnie swietny pomysl na gre. Dobra nie bede wiecej sie rozpisywac jezeli nie wygram to moze komus innemu umili ta gra czas. Pozdrawiam i Wesolych Swiat :)

Funcom inspirował się opowiadaniami H.P. Lovecrafta w tworzeniu TSW.

Jak że to mój ulubiony pisarz,chciałbym wyłapać te wszystkie smaczki.

Wesołych świąt :]

Poczekam jeszcze trochę. Konto powędruje do kogoś dzisiaj wieczorkiem.

na święta będzie trochę wolnego, jestem innego wyznania więc nie będę odwiedzał rodziny itd. tylko po prostu będę miał masę wolnego czasu, więc pograł bym w TSW i na pewno będę w nią grać, przynajmniej do premiery TESO

z innej beczki mam z 30 zaproszen do TSW wiec jesli ktos chce zobaczyc jak to wyglada to PM z adresem email a podesle zaproszenie. Zawsze to wiecej rodakow w tym mmo.

Pozdrawiam i wesolych :)

Zapomnialem dodac zaproszenia sa 72 godzinne i mozna spokojne sie przekonac czy chcemy kupic ta gre

Pewnie sa rowne szanse dla kazdego w wygraniu tej super nagrody ... Wiec jak cos mozesz mi przeslac na PW jedno z zaproszen na 72h z ogromna checia znow przetestuje ten produkt bo naprawde warto :) Pozdrawiam i Wesolych Swiat

Konto powędrowało do użytkownika o nicku xen0n.

Można zamknać. Jeszcze raz zdrowych i wesołych świąt.

Zamykam

Z okazji świąt wzięło mnie na gest.

Oddam czyste konto TSW. Kupiłem jakoś w październiku key, ale zaraz po ściągnięciu gry... rozmyśliłem się (jednak wole WoWa :)).

Konto jest czyściutkie, nie ma na nim nawet jednej postaci.

Oddam je do osoby, która przekona mnie, że naprawdę będzie w tę grę grać, a nie tylko weźmie żeby "sprawdzić i wyrzucić".

A więc, powodzenia i wesołych świąt (: