Siemka.Zastanawiam się nad zakupem owej gry (tylko 50zł o.0), ale mam pewne pytania co do tej gry, bo nic o niej praktycznie nie wiem, a w ciemno nie chcę kupować.
1.Jak ma się sprawa z popularnością gry?
2.Czy gra nie jest sztywna? (tzn. marne animacje i stanie w miejscu podczas walki)
3.Jak się ma PvP w tej grze?
4.Czy spotkam w początkowych lokacjach jakichkolwiek graczy?
5.Jak ma się sprawa z itemami w tej grze? (tzn. jakie są rodzaje broni, czy wygląd postaci się zmienia wraz z nowymi itemami jakie się zakłada)
6.Jakie są klasy? (słyszałem coś o illuminatach, templariuszach i czymś jeszcze ;p)
The Secret World
Witam!
Jeśli nie chcesz kupować w ciemno zawsze jest 3 dniowy trial. Ja już swoje porozdawałem, ale ktoś na forum na bank może podesłać.
1. Popularność jest ok, ludzi dużo, zawsze jest z kim porobić dungeony.
2. Animacje są przeciętne. Mi się osobiście podobają, ale dużo osób narzeka na brak różnorodności. Stanie w walce, szczególnie w wyższych dungeonach na poziomie "nightmare" nie ma mowy o staniu w miejscu. Co jak co, ale PvE The Secret World ma jedne z najlepszych jakie widziałem.
3. Są areny i trzy tryby battlegroundów. Coś w rodzaju capture the flag, coś w rodzaju king of the hill i duża mapa, gdzie frakcje walczą ze sobą o strategiczne miejsca 24/7.
4. Oczywiście.
5. Broni masz 9 podstawowych tj.: miecze, młoty, kastety, karabiny, pistolety, shotguny, magia krwii, magia elementów i magia chaosu. Do tego są też bronie dodatkowe. Wygląd postaci zmienia się w zależności od ubranej broni i ubrań, które można kupić w sklepie w londynie, item shopie lub zdobyć je dzięki questom, achievementom itd.
6. Illuminacie, Templariusze i "Smoki" to frakcje, nie klasy. Sama gra nie ma podziału na klasy, są decki i buildy, ale gra niczego nam nie narzuka. Dostajemy duże drzewko skilli i wio.
Powiem tak, moim zdaniem TSW ma chyba najlepszą fabułę w grach MMORPG i przebija większość RPG, jak lubisz zagadki i tego typu zadania to bież ją w ciemno(na yt mmovault zrobił serie z tej gry), ja pewnego czasu strasznie wkręciłem , gra sporo ludzi, jest z kim pograć, dzięki temu gra szybko się nie nudzi. nawet fajne decki są zaproponowane w tej grze, a za odblokowanie decka dostajesz ciuch i title.
nadal posiadam zaproszenia wiec jesli chcesz yrial to podeslij pm z mailem na ktory wyslac zaproszenie sam gram po stronie templariuszy.
A jeszcze takie inne pytanie.Jest może jakiś inny link do pobrania tsw niż z launchera? Z launchera strasznie wolno idzie.
Takiej opcji nie ma.
Ściągasz klienta, który się updatuje.
U mnie szło po 2mb/s, więc prędkość ok.
TSW ma za***iste misje, przydaje się duża wiedza ogólna o historii itd . Warto wydać te 50zł choćby dla samych misji, bo są na prawdę świetne.
Ja mam zapytanie dotyczące edycji czy czasem nie lepiej jest zainwestować troszkę więcej i kupić " The Secret World Massive Edition" która zawiera wszystkie wydane DLC i jakieś tam bonusy na start ?
Siemka.Zastanawiam się nad zakupem owej gry (tylko 50zł o.0), ale mam pewne pytania co do tej gry, bo nic o niej praktycznie nie wiem, a w ciemno nie chcę kupować.
1.Jak ma się sprawa z popularnością gry?
2.Czy gra nie jest sztywna? (tzn. marne animacje i stanie w miejscu podczas walki)
3.Jak się ma PvP w tej grze?
4.Czy spotkam w początkowych lokacjach jakichkolwiek graczy?
5.Jak ma się sprawa z itemami w tej grze? (tzn. jakie są rodzaje broni, czy wygląd postaci się zmienia wraz z nowymi itemami jakie się zakłada)
6.Jakie są klasy? (słyszałem coś o illuminatach, templariuszach i czymś jeszcze ;p)