The Secret World

Pytanko skirowane bardziej dla "informatyków" grających w w/w produkcję Funcom'u.

Wiem, że TSW ma dość spore wymagania i słabą optymalizację, jednak czy jest możliwe bym miał niski (czasami freezujący) FPS?

Mój sprzęt:

i5 3210

gf 635m 2gb

8 ramu

Wiem że mój sprzęt nie jest kosiarką do gier, jednak zastanawiające jest to, że nawet Metro: Last Light na wysokich jestem w stanie odpalić i uzyskać dość płynny efekt, to samo tyczy się Skyrima, którego miziam na full, a tutaj starsza produkcja przycina się na NAJNIŻSZYCH (do zera) ustawieniach!!!!!!!

Czy znacie może jakieś fixy? Rady?

i5 ma wbudowany akcelerator graficzny (czyt własną intelowską kartę), sprawdz czy przypadkiem nie ona jest uruchomiona a nie ta właściwa której chcesz użyć. Poza tym Dream world ma to do siebie że bardzo lubi przychaczyć i lubi dużo ramu pomimo dobrego sprzętu.

Tak, tak. Odpalam specjalnie ręcznie "Dżforsa".

Łatki żadnej nie ma, hm?

Pytanko skirowane bardziej dla "informatyków" grających w w/w produkcję Funcom'u.

Wiem, że TSW ma dość spore wymagania i słabą optymalizację, jednak czy jest możliwe bym miał niski (czasami freezujący) FPS?

Mój sprzęt:

i5 3210

gf 635m 2gb

8 ramu

Wiem że mój sprzęt nie jest kosiarką do gier, jednak zastanawiające jest to, że nawet Metro: Last Light na wysokich jestem w stanie odpalić i uzyskać dość płynny efekt, to samo tyczy się Skyrima, którego miziam na full, a tutaj starsza produkcja przycina się na NAJNIŻSZYCH (do zera) ustawieniach!!!!!!!

Czy znacie może jakieś fixy? Rady?