The secret world

Widzę, że jest aktualnie dobra promocja na ów produkcję. Stąd w mojej główce zapytanie, czy opłaca się wydać te "25 zł" na tą grę, można tam spotkać ludzi czy pustki?

Tak, opłaca się.

Graczy dużo nie ma, ale ten problem dotyczy wszystkich gier Funcom'u, włącznie z Age of Conan. Party na dunga NM czy rajd znajdziesz, na rajd farming czy dungi hard już może być nieco trudniej.

Sam kupiłem, jak kiedyś było na promocji. Gra nie jest zła, choć sam postrzegam ją bardziej jak singleplayer+coop. Samemu odkrywasz najciekawsze smaczki, zagadki, rozwiązania. Drużyna potrzebna jest głównie do spraw typowych dla MMO - które stoją nieco dalej za fabułą. Właśnie dla niej warto wydać te pieniądze i zanurzyć się w ten świat.

Chciałbym się o coś spytać, a nie będę zakładał nowego tematu, jest możliwość przetestowania "The secret world" przed kupieniem?

Tutaj masz:

M5VHTXJXY4ZUPC42XPD8ZFRFNTAV7XWQU2NH54QWVXQ2C8Q6UX5AQRHX5YXAVD4CLJJQQ6N4LDANEQKHFEACDL2ZQWH7VT74UT5SAZ4UDHLR9R7ZNXRKSS9ME522XNUMVGZB7VZSB9ZY

Widzę, że jest aktualnie dobra promocja na ów produkcję. Stąd w mojej główce zapytanie, czy opłaca się wydać te "25 zł" na tą grę, można tam spotkać ludzi czy pustki?