The Secret World

Witam! Jako iż wczoraj powstała świetna okazja do zakupu w/w gry, postanowiłem sięgnąć po parę złotych do portfela, oraz dokonać transakcji. Wszem i wobec wszystkim jednak wiadomo, że gra smakuje lepiej, jeśli ma się parę osób do wspólnej gry, tak więc szukam chętnych do stworzenia małej grupki, która razem będzie eksplorowała świat tej ciekawej gry. Z mojej strony mogę zaoferować serwer TS3, jest to jedyny mój wymóg. Dzisiaj chcę wybrać serwer, frakcje, oraz stworzyć postać, poważną grę zaczynam w nadchodzący weekend. Jako iż pracuje codziennie do godziny 16:00, online będę jedynie wieczorami oraz w dni wolne. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na platformie steam - http://steamcommunity.com/id/krzykrzysiu .

header_tsw_new-612x337.jpg

Dodam cię do znajomych na steamie i tam się z tobą skontaktuję ;)

@update: gram po stronie Templariuszy na serwerze Arcadia.

Na serverze Arcadia byl kiedys duzy cabal (gildia) w ktorym bylem.

Mozliwe ze jeszcze część tych weteranow dalej pogrywa, tak że polecam

Pograłbym, gdyby gra nie zawieszała się przy każdym loading screenie xd. A niestety przy main questach jest ich sporo :D.

No też tak mam niestety tzn. długo się ładuje, nie mam super sprzętu, ale jeśli chodzi o grę to w miarę płynnie śmiga. Moje pierwsze odczucia - kosmos! Pierwsza gra mmorpg, w której na prawdę trzeba użyć mózgu żeby coś zrobić, ustawianie pentagramu z piór kruków, no jutro wracam z pracy i siadam za laptopem :P.

Panie, jaki kosmos ? wysokość rejsowa co najwyżej xD

p.s. miło by było skrzyknąć 5 osób bo są questy instanciowane na 5 osób w szczególności chodzi mi o Dream about War czy jakoś tak bo za to jest achivment i jakieś ubranie

Nie widzę problemu, odezwij się na steam!

Serwer nie ma znaczenia jeżeli chodzi o cabal. Można grać z każdym niezależnie od wybranego serwera. Jak tylko dostanę zamówiony RAM będę mógł się dołączyć :) O ile B&S nie zassa na dłużej

Chętnie się przyłącze jeśli to dalej aktualne :)

Jeśli dalej gracie to też się na to piszę mój nick na steam mamon666622 jak coś :)

Witam! Jako iż wczoraj powstała świetna okazja do zakupu w/w gry, postanowiłem sięgnąć po parę złotych do portfela, oraz dokonać transakcji. Wszem i wobec wszystkim jednak wiadomo, że gra smakuje lepiej, jeśli ma się parę osób do wspólnej gry, tak więc szukam chętnych do stworzenia małej grupki, która razem będzie eksplorowała świat tej ciekawej gry. Z mojej strony mogę zaoferować serwer TS3, jest to jedyny mój wymóg. Dzisiaj chcę wybrać serwer, frakcje, oraz stworzyć postać, poważną grę zaczynam w nadchodzący weekend. Jako iż pracuje codziennie do godziny 16:00, online będę jedynie wieczorami oraz w dni wolne. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na platformie steam - http://steamcommunity.com/id/krzykrzysiu .

header_tsw_new-612x337.jpg