The Secret World

Witam

Szukam kogos do pogrania w wyzej wymieniona. Jesli chcesz tylko pograc kilka chwil i przestac to nawet nie pisz a jak grasz to napisz jaki serwer to z checia pogram wraz z toba a jak sie zastanawiasz czy kupic czy nie jest dostepny trial 10 dniowy (nie jest on dostepny na steamie a przez strone wydawcy gry) wiec nie musisz kupowac w ciemno :) sam nawet narazie gram na nim ale z coraz wiekszym zamiarem kupna. Jak ktos jest zainteresowany zapraszam na pw badz pod postem :)

Gdybym przypomniał sobie hasło to pograłbym dłużej z wielką chęcią ;/

Jedna z moich ulubionych gierek, tylko brak ekipy na start gry mnie zniechęcił swojego czasu. Sam nie gustuje w masowych PL gildiach, a nic zagranicznego mnie nie ciągnęło.

Chętny?

Jak możesz to napisz mi swoj nick na priva,

ja zaczołem od nowa grać na arkadi wiec mozemy popykać razem no i chetnie pomoge inna postacia przy trudniejszych zadaniach (co do serwa nie ma zanczenia bo mozna przechodzic miedzy nimi a darmo)

Ja też chętnie zagram :)

Daliscie mi nowa nadzieje na kogos do grania panowie :D Poszukiwaczka czy jakos tak tam mialem :D jak cos uzgodnijcie jak mozecie jakiegos tsa czy cos w ten desen (moze nawet byc cos innego obojetne) i poodajcie na pw jak mozecie no i rozwalmy ten ich swiat :)

Panowie szukajcie mnie jak ktos ma tsa to pod adresem ts.aogiri.pl

Ja również chętnie bym dołączył.Robiłem już do tej gry kilka podejść,za każdym razem brak ludzi zniechęcił.

Witam

Szukam kogos do pogrania w wyzej wymieniona. Jesli chcesz tylko pograc kilka chwil i przestac to nawet nie pisz a jak grasz to napisz jaki serwer to z checia pogram wraz z toba a jak sie zastanawiasz czy kupic czy nie jest dostepny trial 10 dniowy (nie jest on dostepny na steamie a przez strone wydawcy gry) wiec nie musisz kupowac w ciemno :) sam nawet narazie gram na nim ale z coraz wiekszym zamiarem kupna. Jak ktos jest zainteresowany zapraszam na pw badz pod postem :)