The Secret World

Siema otóż chcę kupić tą grę, ale nie wiem jak to dokładnie zrobić. Z tego co się orientuje to po wpłaceniu pieniędzy na e-mail przyjdzie mi CD-KEY? I z tym mam właśnie problem bo nie orientuje się gdzie mam ten cd-key aktywować. I czy ten kod daje tylko 30 dni gry czy gra jest już na zawsze? I ostatnie pytanie czy można grać na 32bit systemie (7)?

https://www.g2a.com/the-secret-world-cd-key-eu.html?___store=polish&adid=DynamicPL&id=65&gclid=CLbgndOb7cwCFYLNcgoduAwBgQ

https://www.g2a.com/media/activationinstructions/0714/e75c955f9e3898a4d4d14508754d0c1d.pdf

TSW jest grą B2P, wiec gra zostanie Ci na zawsze. Nie zniknie po miesiacu, dont worry.

Na 32 bit wszystko powinno chodzic, ale nie dam sobie reki uciac.

Cześć odpowiadam na twoje pytanie.
1. Po pierwsze no niestety nie oplaca kupować sie wersji standardowej wiaodmo kostuje do 40 zl ale posiadasz tylko pierwsze 4 dodatki z mozliwoscia dokupienia jednego czyli 5 z 15dodatkow ktore aktualnie są wydane.
2. najlepiej kupić wersje ultimatum ponieważ posiadasz 2 miechy premium do tego dodatki od 1 do 11 potem za punkty z gry wybierasz sobie kolejny dodatek (za darmo) najlepiej oplaca sie kupowac 13 ktory pcha fabule do pszodu. dodatek 12 dodaje tylko dungi. co wiecej przy zakupie wersji ultimatum dodatkowo dostajesz wszystkie mision paki a co za tym idzie dodatkowe misje i jak wiadomo posiadacze wszsytkich 3 mision pakow dostaja dodatek 15 za darmo:) wiec za cene okolo 100zl dostajesz dodatki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 (omijasz dodatek z dungami nr 12) 13 (dodatek 14 to pare dodatkowych misji starcza na 2h max) no i dodatek 15 wiec zarombista sprawa
3. przy zakupie wersji zwyklej albo ultimatum robisz konto na ich stronie i najlepiej polaczyc je ze steamem (ci z funkomu maja jakis problem z placeniem na wlasnej stronie a przez stem idzie to bez problemu)
4. poprostu kupujesz gre na g2a przychodzą ci dwa kluczyki pierwszy do wersji podstawowej (robisz na niej konto) podem dodajesz na stronce klucz do wersji ultimatum a nastepnie wchodzisz do gry i w grze w zakladce claimed klikasz i kupujesz po kolei wszystkkie dodatki i slide story ktore kosztuja cie 0 zl:D no i wiadomo w tej zakladce dostajesz o wiele wiecej dodatkowych rzeczy do odebrania no a na stepnie po 15 minutach gry od momentu aktywacji wersji ultimatum dostajesz gratis keya do podstawki do gry:) taki extra prezent oprocz pozostałych prezentów.
ps. zapraszam na serwer arkadia strona obojetnie ale wiekszosc gra po stronie iluminati. No i z wiazku z napływem ludzi zapraszam do Cabalu (gildia) Last stand Heroes wprawdzie dopiero co powstala niedawno ale zawsze warto jest miec miejsce gdzie bedzie mozna spotkać rodakow jak co to pisac do mnie pw tutaj z nikiem z gry albo w grze Drajann

Dzięki wam i chyba się skuszę na wersje ultimatum.

Siema otóż chcę kupić tą grę, ale nie wiem jak to dokładnie zrobić. Z tego co się orientuje to po wpłaceniu pieniędzy na e-mail przyjdzie mi CD-KEY? I z tym mam właśnie problem bo nie orientuje się gdzie mam ten cd-key aktywować. I czy ten kod daje tylko 30 dni gry czy gra jest już na zawsze? I ostatnie pytanie czy można grać na 32bit systemie (7)?

https://www.g2a.com/the-secret-world-cd-key-eu.html?___store=polish&adid=DynamicPL&id=65&gclid=CLbgndOb7cwCFYLNcgoduAwBgQ