Witam, zakładam ten temat by zadać dwa banalne pytania. Czy ów gra pójdzie na moim kompie?
Intel Core i7-5500U CPU 2.40 Ghz
RAM 4 Gb
AMD Radeon R9 M375 - 4 Gb
I drugie pytanie, gdzie mogę kupić najtaniej grę w formie klucza steam?
Witam, zakładam ten temat by zadać dwa banalne pytania. Czy ów gra pójdzie na moim kompie?
RAM 4 Gb
tobie pójdzie na ultra ale jak byś miał wiecej na ramu to nawet 4k co do ceny to najtaniej jest na g2a jest za 24,37 zł 7000 kluczy standardowa cena to 33 zeta
Tak jak radekplug napisał - na g2a. Albo na gemecodes. Wiem, że to drogo, jak na pierwszy raz, ale przemyśl kupno Ultimate Edition. W zestawie za 118 zł (taka jest najniższa cena na g2a: https://www.g2a.com/the-secret-world-ultimate-edition-steam-cd-key-global.html) masz wszystkie wydane dlc.
A, i zawsze kupuj shielda.
VampirX4 nie wiadomo czy mu się gra spodoba najpierw niech kupi samą czystą podstawkę zrobi pierwsze początkowe questy potem jak będzie chciał dlc to zawsze może dokupić.
tobie pójdzie na ultra ale jak byś miał wiecej na ramu to nawet 4k co do ceny to najtaniej jest na g2a jest za 24,37 zł 7000 kluczy standardowa cena to 33 zeta
Rly? Ultra? Na ultra bedzie mial z 30 klatek max, na wysokich z 40-45. Na srednich dopiero normalnie pogra na 50 paru klatkach. Fakt 4gb ram to za malo aby grac komfortowo, po za tym to laptop wiec nie mozna oczekiwac zbyt wiele. 4k? No koment.
A więc postanowiłem zakupić grę, kupiłem oczywiście na G2A, nie mniej jednak nie dostałem klucza STEAM, a jakiś taki do aktywacji go na stronie głównej The Secret World, tak czy inaczej, zaóważyłem że moje konto jest git przez 30 dni, i tu pojawia się pytanie czy gra jest P2P ( nie jest to żaden kłopot oczywiście =3) czy B2P, tylko ja coś źle zrobiłem?? xDD
Przez te 30 dni masz zdaje się coś w rodzaju premium. I tak, gra jest B2P.
Gra jest b2p
Po tych 30 dniach, nic sie nie zmieni. Dalej bedziesz mógł grać, ak że nie masz sie tym co przejmować
btw. Widział ktoś może promocje na TSW: Ultimate Edition ?
bo chciałem zakupić ze wszystkimi issue, ale czekam na jakąś fajną przecene
Nie, jak kupiłeś grę to będziesz miał nieograniczony dostęp do podstawki. Gra ma konto premium z benefitami, jeśli dobrze pamiętam dopóki masz premium masz dostęp do wszystkich dodatków i dostajesz trochę premium waluty(za którą można kupić parę kosmetycznych rzeczy) co miesiąc.
I piredolki typu zwiekszony odpowiednik expa, kasy wiecej itd. Nic szczegolnego
RAM 4 Gb