The Truth - Cold

A więc, najpierw wyjaśnię.

Tak wyszło, że chciałem zrobić nowe konto, ale nie mogłem od razu. Chciałem się troszkę usatysfakcjonować tym, że jestem tu, mimo tego że nie wiecie kim ja jestem. Teraz akurat mam ochotę to napisać (w sumie mam od miesiąca, ale zwlekałem). Napiszę także, że zmienić się nie można, ale można poprawić swoje zachowanie, postępowanie. Chciałem to udowodnić, czy mi się udało? Tego nie wiem. (Przez ostatnie dni na pewno nie)

Nie, nie mam 27 lat, co z tym idzie, nie jestem żadnym Arturem `od biologii`.

• Pomysł by RmK, dzięki.

Nie ważne to, co o mnie dalej myślicie, bo może być gorzej.

Czy to jest dziwne..? (Odpowiem sobie sam :)) Może .. troszkę. Chciałem być tu, bo było było mi tu fajnie, i tak jakoś się przyzwyczaiłem wchodzić na mmorpg.org.pl oraz forum.

Chęć bycia tutaj zmusiła mnie do poprawy, i do nie prawdy(Na pewno się nie zawiedziecie, i tak was to nie interesuje, a ja was tylko powiadamiam)

I tak o to jestem tu dalej.

I nie mam już was za co przepraszać, nie mam powodu. Było, minęło.

*Załapywałem z wami kontakt poprzez grę, ale to nie wypaliło troszkę(Mowa o brodzie, bo tu zależało mi najbardziej, żeby wiedział, że mogę dać na forum dobrą stronę, nie tylko tę złą tzn. dobrze się zachować, kulturalnie)

*Wtedy, kiedy zrobiłem tu nowe konto, zmieniłem też komputer na laptop(nie z tego powodu), gdzie moje IP się zmieniło, to taka ciekawostka.

Do tych co nie wiedzą - Niech nie wiedzą dalej.

Do tych co wiedzą - Welcome back.

Mam nadzieje, że nie będzie gorzej, bo lepiej być nie musi, a jednocześnie proszę o wyrozumiałość. Każdy ma prawo coś powiedzieć, a tyle nie ujmę w shoutboxie (No chyba, że pisząc " To ja(nick tu), ale się poprawiłem ", to mało jak na mnie, ja lubię się rozpisać)

Cold = Shey

Kliknąłem Napisz nowy temat - Tzn. że nie żartuję.

Ps. Byłem tu od lipca, to znaczy, że na prawdę chciałem tu być, mimo permabana na innym koncie.

Czyyyli, Ty to Shey tak ?

No to welcome back. :)

Btw, co Wy tak często niektórzy macie z tym innym wiekiem ? :P

Jo Was nie onacza...

Może gorzej nie będzie, tylko lepiej. :) Ale dobrze, że o tym powiedziałeś.

Noo tak... To już wiem dlaczego dla mnie taki byłeś :P, dobra wybaczam Ci, ale zdziwiłem się ostro jak zobaczyłem " Cold=Shey".

Welcome back.

No proszę. Ciekawostka.

Czesc.

Ale to bylo glupie.

Ehm, really interesting but... i think the most people, just don't care who you are.

Shit...

@UP

Yes, it was stupid... All these lies about age or something are stupid.

Nie, nie popisuje się angielskim, po prostu ledwo wstałem, boli mnie głowa, a łatwiej jest mi w takim stanie pisać w ten sposób...

Czesc.Ale to bylo glupie.

Raczej dziecinne, chociaż w sumie to się nie wyklucza.

Nie wiem czy się śmiać czy płakać... w związku z tym, że nie mam humoru pozostaje płakać. Z powodu tego, że płacz nie ma sensu to sobie daruję. Mimo wszystko, Witaj Cold.

Ja się trochę zdziwiłem, ale i tak widzę, że już po prostu zrozumiałeś swój błąd. Witamy ponownie, Shey (choć nie wiem, czy wolisz tą formę, czy może lepiej już "Cold").

Ehm, really interesting but... i think the most people, just don't care who you are.Shit...

Nie zależy mi na tym, równie dobrze ty mnie nie obchodzisz. A jak shit, to idź do wc.

Yes, it was stupid... All these lies about age or something are stupid.

I kto to piszę? Sam tak zrobiłeś.

Wolę Shey,

ale i tak zostanie Cold na forum, tak myślę :/

Że tak powiem: "rofl". Jesteś chodzącym przykładem tego, że jak się chce to wszystko można. Zupełna zmiana postawy i wizerunku. Mnie tam się to podoba.

Zaraz się okaże, że Slod to tak naprawdę Zoooker, a ja to... Nie, nie powiem. Sami zgadnijcie kim naprawdę jestem :D

Slod to Zoooker? Dziękuję za takie wyróżnienie, Hania. Oj naprawdę, ucieszyłem się.

No ciekawe kim ja mogę być? Powiem tak... Prawdziwy Kuboszek zhakowany. Wcale nie zmienił hasła, zhakowałem go. Pamiętacie hmm... KuboszekDie czy jakoś tak? Tak, hack. Dziękuje.

//Co zrobiłeś z Kuboszkiem poczwaro! Oddaj go! - R34

Jak zwykle inteligenta postawa i czytanie ze... tak! zrozumieniem. Wiem co zrobiłem, i nawet jestem z tego zadowolony. To było swojego rodzaju aktorstwo, a shit - chodziło o to, że mnie głowa boli ale to już temat na inną bajkę :)

I tak! Mówię to ja, osoba, która zwodziła 3/4 forum (bo reszta miała to w...) i nie tylko, przez dobre parę miesięcy.

Po prostu patrząc na to z dystansu jest to nie potrzebne i... muszę poszperać nad możliwością tworzenia drugiego konta na forum -.O".

Użytkownik SHEYE to nie moje konto, i nie wiem kto śmiał przemienić mój nick. x)

A więc, najpierw wyjaśnię.

Tak wyszło, że chciałem zrobić nowe konto, ale nie mogłem od razu. Chciałem się troszkę usatysfakcjonować tym, że jestem tu, mimo tego że nie wiecie kim ja jestem. Teraz akurat mam ochotę to napisać (w sumie mam od miesiąca, ale zwlekałem). Napiszę także, że zmienić się nie można, ale można poprawić swoje zachowanie, postępowanie. Chciałem to udowodnić, czy mi się udało? Tego nie wiem. (Przez ostatnie dni na pewno nie)

Nie, nie mam 27 lat, co z tym idzie, nie jestem żadnym Arturem `od biologii`.

• Pomysł by RmK, dzięki.

Nie ważne to, co o mnie dalej myślicie, bo może być gorzej.

Czy to jest dziwne..? (Odpowiem sobie sam :)) Może .. troszkę. Chciałem być tu, bo było było mi tu fajnie, i tak jakoś się przyzwyczaiłem wchodzić na mmorpg.org.pl oraz forum.

Chęć bycia tutaj zmusiła mnie do poprawy, i do nie prawdy(Na pewno się nie zawiedziecie, i tak was to nie interesuje, a ja was tylko powiadamiam)

I tak o to jestem tu dalej.

I nie mam już was za co przepraszać, nie mam powodu. Było, minęło.

*Załapywałem z wami kontakt poprzez grę, ale to nie wypaliło troszkę(Mowa o brodzie, bo tu zależało mi najbardziej, żeby wiedział, że mogę dać na forum dobrą stronę, nie tylko tę złą tzn. dobrze się zachować, kulturalnie)

*Wtedy, kiedy zrobiłem tu nowe konto, zmieniłem też komputer na laptop(nie z tego powodu), gdzie moje IP się zmieniło, to taka ciekawostka.

Do tych co nie wiedzą - Niech nie wiedzą dalej.

Do tych co wiedzą - Welcome back.

Mam nadzieje, że nie będzie gorzej, bo lepiej być nie musi, a jednocześnie proszę o wyrozumiałość. Każdy ma prawo coś powiedzieć, a tyle nie ujmę w shoutboxie (No chyba, że pisząc " To ja(nick tu), ale się poprawiłem ", to mało jak na mnie, ja lubię się rozpisać)

Cold = Shey

Kliknąłem Napisz nowy temat - Tzn. że nie żartuję.

Ps. Byłem tu od lipca, to znaczy, że na prawdę chciałem tu być, mimo permabana na innym koncie.