Wlasnie skonczylem pierwszy epizod drugiego sezonu zajebistej gry od Telltale Games i musze przyznac
ze niezawodlem sie Jak tam wasze Reakcje
?
Wlasnie skonczylem pierwszy epizod drugiego sezonu zajebistej gry od Telltale Games i musze przyznac
?
Ja chciałem zacząć w to grać z kobitą na święta warto? ma to jakiś związek z filmem wgl?
-Niema nic wspolnego z Filmem
-Jest to na podstawie nagrodzonego komiksu Roberta Kirkmana
-zanim zaczniesz season 2 zagraj w season 1
-WARTO! T_T
Dobra dzięki to zagram tak się właśnie zastanawiałem czy to z serialem coś ma
a jednak z komiksem xD no dobra dizęki jeszcze raz i pozdrawiam !
a pierwszy episode długi jest drugiej części ? bo nie wiem czy czekać jak wyjdzie reszta czy teraz skminić
bo pierwsza część gry podobała mi się bardzo
wagonik666
Jak zagrasz w to z kobitą to pod koniec 1 sezonu może się popłakać. Nieukrywam, że ty też
Nie rozumiem dlaczego ludzie tak sie tym jaraja... Zwykla gra w ktorej zaznaczasz twoje decyzje i na tym sie konczy.
Kurde to, że by siary nie było haha ;D
Nie no spoko lubie tego typu gry które chwytają za serce ;D
NA 100 % ZAGRAM !
Nie rozumiem dlaczego ludzie tak sie tym jaraja... Zwykla gra w ktorej zaznaczasz twoje decyzje i na tym sie konczy.
Czlowieku to chodzi o Storyline.. zagraj a potem pisz
MrocznyCzarodziej
Jakbyś się wciągnął w grę, przywiązał do bohaterów, poznał cała fabułę to pewnie też byś się "jarał". Co z tego, że np.: przeszedłeś grę na przeklikaniu wszystkiego byle jak, jak nie wiesz o co chodzi.
Gra dobrze gra na emocjach
Właśnie ile trwa 1episod 2części?
MrocznyCzarodziejJakbyś się wciągnął w grę, przywiązał do bohaterów, poznał cała fabułę to pewnie też byś się "jarał". Co z tego, że np.: przeszedłeś grę na przeklikaniu wszystkiego byle jak, jak nie wiesz o co chodzi.Gra dobrze gra na emocjach Właśnie ile trwa 1episod 2części
od 1-2 godzin zalezy od ciebie
czy jest już dostępne gdzieś spolszczenie do ów gry...
Sezon1 jest spolszczony ale drugi jeszcze nie
Wczoraj przeszedłem ten odcinek i powiem wam, że trzyma poziom 1 sezonu Tylko żeby tego nie zepsuli.
Gra świetna zasługuje na swoje nagrody polecam wszystkim na święta masz wrażenie jak sam byś brał udział w tym co sie dzieje SUPER POLECAM
Przepraszam za posta, minęło 60dni myślałem że się nie da xD
@Topic: naprawdę świetna gra polecam łapie za serce.Szkoda że wybory nie mają większego znaczenia ;(
?