The Walking Dead Game Season2 Episode 1 :DD

Wlasnie skonczylem pierwszy epizod drugiego sezonu zajebistej gry od Telltale Games i musze przyznac

ze niezawodlem sie :D Jak tam wasze Reakcje :D?

Ja chciałem zacząć w to grać z kobitą na święta :P warto? ma to jakiś związek z filmem wgl?

-Niema nic wspolnego z Filmem :P

-Jest to na podstawie nagrodzonego komiksu Roberta Kirkmana

-zanim zaczniesz season 2 zagraj w season 1

-WARTO! T_T

Dobra dzięki to zagram :) tak się właśnie zastanawiałem czy to z serialem coś ma :D a jednak z komiksem xD no dobra dizęki jeszcze raz i pozdrawiam !

a pierwszy episode długi jest drugiej części ? bo nie wiem czy czekać jak wyjdzie reszta czy teraz skminić

bo pierwsza część gry podobała mi się bardzo

wagonik666

Jak zagrasz w to z kobitą to pod koniec 1 sezonu może się popłakać. Nieukrywam, że ty też :P

Nie rozumiem dlaczego ludzie tak sie tym jaraja... Zwykla gra w ktorej zaznaczasz twoje decyzje i na tym sie konczy.

Kurde to, że by siary nie było haha ;D

Nie no spoko :) lubie tego typu gry które chwytają za serce ;D

NA 100 % ZAGRAM !

Nie rozumiem dlaczego ludzie tak sie tym jaraja... Zwykla gra w ktorej zaznaczasz twoje decyzje i na tym sie konczy.

Czlowieku to chodzi o Storyline.. zagraj a potem pisz

MrocznyCzarodziej

Jakbyś się wciągnął w grę, przywiązał do bohaterów, poznał cała fabułę to pewnie też byś się "jarał". Co z tego, że np.: przeszedłeś grę na przeklikaniu wszystkiego byle jak, jak nie wiesz o co chodzi.

Gra dobrze gra na emocjach :P

Właśnie ile trwa 1episod 2części?

MrocznyCzarodziejJakbyś się wciągnął w grę, przywiązał do bohaterów, poznał cała fabułę to pewnie też byś się "jarał". Co z tego, że np.: przeszedłeś grę na przeklikaniu wszystkiego byle jak, jak nie wiesz o co chodzi.Gra dobrze gra na emocjach Właśnie ile trwa 1episod 2części

od 1-2 godzin zalezy od ciebie ;)

czy jest już dostępne gdzieś spolszczenie do ów gry...

Sezon1 jest spolszczony ale drugi jeszcze nie :(

Wczoraj przeszedłem ten odcinek i powiem wam, że trzyma poziom 1 sezonu ;) Tylko żeby tego nie zepsuli.

Gra świetna zasługuje na swoje nagrody polecam wszystkim na święta masz wrażenie jak sam byś brał udział w tym co sie dzieje SUPER POLECAM

Przepraszam za posta, minęło 60dni myślałem że się nie da xD

@Topic: naprawdę świetna gra polecam :)łapie za serce.Szkoda że wybory nie mają większego znaczenia ;(

Wlasnie skonczylem pierwszy epizod drugiego sezonu zajebistej gry od Telltale Games i musze przyznac

ze niezawodlem sie :D Jak tam wasze Reakcje :D?