The War Z Emulator (Konto)

Witam.

Mam problem za pare dni mam kupic The War Z ze znajomym lecz nie jestem przekonany do tej gry w 100% (zastanawiam sie nad DayZ i WarZ)

Chcialem prosic kogos o zbedne konto do WarZ emulator (pirat) wczoraj meczylem sie ze zrobieniem tej gierki +1godz lecz zapomianialem o rejestracji.

Dzisiaj przeczytalem ze zostala (chwilowo) zamknieta. Zalezy mi na tym poniewaz znajomy ciagle naciska na kupno. Jesli ktos jest chetny do poratowania mnie kontem do The War Z emulator (pirat) bede wdzieczny.

Glownie chodzi o sprawdzenie tej gierki czy bedzie mi odpowiadac idt.

Gadu 601830

Nie lepiej załatwić sobie 24h kod na globala? Jeśli jednak nie jesteś w stanie, dam pewną radę.

Jeśli grałeś w DayZ(ten z Army) i raczej będziesz kupował DayZ:Sa, to odradzam kupowania WarZ.

Jeśli jednak chcesz sobie tylko pograć z przyjaciółmi dla zabawy, to jak najbardziej polecam.

Moje porównania:

DayZ=modyfikacja=DOTA

WArZ=casual=LoL

DayZ:Sa=oryginał=DOTA2

Zarówno w jednej grze jak i w drugiej będą gracze, to samo się tyczy modów.

Szukalem klucza 24h do globala niestety nic nie znalazlem.

Dlatego tez zrobilem WarZ emulator chce poprostu troche tam pobiegac zabic kilku zombie oraz bandytow.

Jesli w The War Z nie poczuje tego "czegos" kupie DayZ.

QQi dzieki za porownania i rade.

Powodzenia w zabijaniu bandytów.

Albo ma już full eq, albo biega na cheatach. :D

A jak to jest z tymi cheatami na globalu WarZ ? :)

Wszędzie, wejdź sobie w newsa o cheatach w WarZ, w opisie filmiku masz link do stronki. Na stronce podane są gry, do których cheaty są chlebem powszednim.

Sam fakt ze w The War Z ludzie graja na cheatach juz mnie od tej gry odpycha ale zobacze jak jest z grywalnoscia :)

Jesli ktos bedzie miec wolne konto na piracka wersje prosze pisac na gadu. Bede +/- o 20:30

Witam.

Mam problem za pare dni mam kupic The War Z ze znajomym lecz nie jestem przekonany do tej gry w 100% (zastanawiam sie nad DayZ i WarZ)

Chcialem prosic kogos o zbedne konto do WarZ emulator (pirat) wczoraj meczylem sie ze zrobieniem tej gierki +1godz lecz zapomianialem o rejestracji.

Dzisiaj przeczytalem ze zostala (chwilowo) zamknieta. Zalezy mi na tym poniewaz znajomy ciagle naciska na kupno. Jesli ktos jest chetny do poratowania mnie kontem do The War Z emulator (pirat) bede wdzieczny.

Glownie chodzi o sprawdzenie tej gierki czy bedzie mi odpowiadac idt.

Gadu 601830