The War Z - nowiutki kluczyk

Bez zbędnego owijania w bawełnę. Znajcie moją dobroć i litość.

Zdekoduj obrazek, rozszyfruj szyfr, wyślij mi PM z informacją co zostało tam zapisane. Po wszystkim napisz post, iż rozkodowany tekst został wysłany na PM.

wwwD3.png

I JESZCZE JEDNA WAŻNA SPRAWA:

MINIMUM 200 POSTÓW

O, jeszcze jedna ważna sprawa:

Konkurs trwa do 1.12.2012

12:12

Wybiorę sobie potem jednego zdesperowanego konkursowicza poprzez losowanie.

Klucz jest całkowicie nowy, nieużywany. Można go zarejestrować na dowolnym koncie.

Skrzynka jest full, znam kod, proszę o napisanie mi na PW. Znam odpowiedź a zależy mi : )

Wysłałbym tekst ale masz zapchaną skrzynkę. :)

Niedopatrzenie, proszę wysłać teraz.

Wysłane

Rozkodowany tekst został wysłany na PM. :)

Rozkodowany tekst został wysłany na PM.

Rozkodowany tekst został wysłany na PM

O godzinie 13 wrzucę tutaj link do streama, na którym zostanie przeprowadzone losowanie. Wszystko po to aby nie było, iż faworyzuje jakiegoś z uczestników.

Napiszecie mi na PW po konkursie jak rozkodowywać te kody :P. One są już wszędzie nawet na rachunkach, a nawet nie wiem jak je obsłużyć xD

:)Rozkodowany tekst został wysłany na PM. :)

:)

Dobra ziomki, bo coś mi się zepsuło ze streamem, nie mogę skonfigurować programu ze stroną, no trudno, peszek. Trzeba żyć dalej. Na samym początku gratulację dla ludzi, którzy zorientowali się, że -. to znaki morsa, a nie rozszyfrowana wiadomość. Propsuję Was, naprawdę.

Kolejna sprawa, osoby takie jak:

ISmokeBleezys

zax454

nie są brane pod uwagę, bo nie rozszyfrowali poprawnie obrazka, a później zdania w alfabecie morsa. Przykro mi, naprawdę.

Pora na wyniki, przyporządkowalem liczby w kolejności jakiej zostały napisane posty.

Paweleqqk - 1

QQi - 2

xen0n - 3

vanziom - 4

CiasteczkowyPotwor - 5

Dobra, pora na losowanie poprzez random.org. Kliknąłem raz, nie faworyzuje jednych, nie ignoruję drugich. Każdy jest równy, nikt nie jest równiejszy.

Wynik to:

vgOCm.png

Do QQi poszły wszystkie potrzebne informacje. Adios.

Dziękuję bardzo. :) Czekam na działające konto, to z PMa nie działa.

A mam pytanko jakie zdanie wyszło ??

b5codd klucz bedzie moj

Konkurs skończony ,a więc zamykam.

Bez zbędnego owijania w bawełnę. Znajcie moją dobroć i litość.

Zdekoduj obrazek, rozszyfruj szyfr, wyślij mi PM z informacją co zostało tam zapisane. Po wszystkim napisz post, iż rozkodowany tekst został wysłany na PM.

wwwD3.png

I JESZCZE JEDNA WAŻNA SPRAWA:

MINIMUM 200 POSTÓW

O, jeszcze jedna ważna sprawa:

Konkurs trwa do 1.12.2012

12:12

Wybiorę sobie potem jednego zdesperowanego konkursowicza poprzez losowanie.

Klucz jest całkowicie nowy, nieużywany. Można go zarejestrować na dowolnym koncie.